Élő show-ban csúsztak ki Pamela Anderson mellei a ruhából

cici Sztárok a jégen Pamela Anderson celeb villantás show sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson mellei a Sztárok a jégen amerikai változatában, élő adásban villantak ki. A váratlan látványosság azonban nem tette szimpatikusabbá a Baywatch egykori sztárját, akit elsőként szavaztak ki a show-ból.

Váratlan showelemmel dobta fel szombat este Pamela Anderson a Sztárok a jégen amerikai változatát. A színésznő kűrje közben hatalmas melleit elengedték a ragasztók, és élőben kivillantak a cicijei, amelyeket szerencsére mellbimbótapasz fedett, így Pamela képtelen volt aztán tisztességesen végigcsinálni produkcióját.

"Nagyon sajnálom a partneremet. Összezavart, hogy kivillantak a melleim, bár ez már elég általános dolog az életemben" - árulta el aztán a Baywatch hatalmas mellű sztárja, akit a nézők nem zártak szívükbe, és elsőként küldték haza a show-ból. A Sztárok a jégen műsorvezetője, Phillip Schofield szerint akár jól is elsülhetett volna a váratlan villantás. "Ha ez egy kicsit előbb történik, lehet, hogy a férfinézők a döntőbe szavaztak volna rögtön" - nevetett Phillip.
Pamela azonban valószínűleg nem vette ilyen könnyedén a kiesését, ugyanis minden centre szüksége van, miután álmai házának felépítése után egyszerűen csődbe ment. Ráadásul mentálisan is teljesen labilis és arra készül, hogy ismét szakemberhez fordul problémáival. "Vissza kell mennem a pszichiáteremhez, mert nem vagyok jól" - árulta el kiesése után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.