Felismerhetetlen Schobert Norbi kövér kisfiúként - Fotó

kövér duci elhízás Schobert Norbi celeb sztár fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes fotó látott napvilágot Schobert Norbiról, aki kövér kisfiúként szinte felismerhetetlen a hetvenes években készült képen - tudta meg a Life.hu.

Igazi kövér, önképzavaros kisfiú volt gyermekként Schobert Norbi, aki közösségi oldalán meg is mutatta, milyen volt ő akkoriban. A fitneszgurut bántotta saját alkata és titokban vette fel a küzdelmet a kilókkal - tudta meg a Life.hu.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

"Eszembe jutottak az esti titkos kocogások a sötétben, az üres virsli délután 3-ig, mert este már nem mertem enni és a (...) Deit, ami 1985-ben az elhatározás kezdetekor rendelkezésemre állt. A lemondás makacsságából és az ismételt edzésekből akarat lett, a fogyásból triatlon, majd aerobikóra és amatőr edzősködés. (...) Az edzésekből kuporgatott pénzből videokazetta, melyet a csomagtartóból árultam. A bérház kisszobájából albérleti 25 négyzetméter és a hangulatos órákból Sportaréna, Guinness-világrekord" - emlékezett vissza a sikertörténetére Norbi, aki úgy érzi, hogy most újra hasonló küzdelmet folytat, mint akkor a súlyával, ám ezúttal az életéért harcol.
"Aztán egy régi hiba korrigálása műtéttel sikersztori és 5 hét múlva valahonnan legázol egy fertőző baktérium és mindent kezdhetek elölről, de nem a fogyásért, hanem az életemért küzdök. Újra csak a makacsság és az ima marad. Rádöbbenek, hogy ugyanaz az átlagos reménykedő srác vagyok közületek és nekem is fáj, ha elüt az autó, rajtam is fog a golyó, vagy a baktérium és az egészség a legnagyobb érték" - írta a fitneszguru.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.