VV Éva visszament az őt bántalmazó férfihoz

VV Éva verés Való Világ valóságshow celeb Baukó Éva sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Éva visszaköltözött ahhoz a férfihoz, aki verte őt.

Mint ahogy a Life.hu is megírta, Baukó Éva szombaton késsel támadott rá barátnőjére, akit ideiglenesen befogadott cseppnyi újpesti albérletébe. A ValóVilág egykori sztárját, akit még aznap éjjel a toxikológiára szállítottak, saját felelősségére eltávozott a kórházból és visszatért ahhoz a férfihoz, aki nemrég megütötte őt és akit annak idején Éva halálos ellenségének nevezett.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


"Inkább eljöttem, estére úgyis munkamegbeszélésre kell mennem. Tibor fogadott be. Remélem, a botrány ellenére megkapom a munkát! Attól is tartok, lemondják a hétvégi fellépésemet, akkor nem tudom, mit fogok csinálni. Nem tudok tovább így élni. Visszavonulok a nyilvánosságtól" - fogadkozott a Blikknek VV Éva, aki ezt biztosan nem gondolja komolyan, hiszen éppen abból van bevétele, hogy a neve közszájon forog és ha ez nem így lenne, vissza kellene térnie a régi életéhez, Békéscsabára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.