Somló Tamás elítélés kritika TV2 Czerovszky Heni gyalázkodás énekesnő celeb The Voice sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czerovszky Henit nem csupán a nézők kritizálják kemény hangnemben a legnagyobb közösségi oldalon, hanem a magyar zenei szakma egy része is elítéli őt a Voice-ban való szereplése miatt - tudta meg a Life.hu.

Rengetegen gyalázzák fórumokon és a legnagyobb közösségi oldalon Czerovszky Henit, akit most már nemcsak a civil nézők, hanem a magyar zenei szakma egy része is támad - tudta meg a Life.hu.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"A szakmából sokan rossz szemmel nézik, hogy elindultam a Voice-ban, mert a zenészek úgy érzik, hogy a tehetségkutató műsorokból kikerülő énekesek előlük veszik el a munkát. Számomra érthetetlen, hogy miért ítélkeznek, amikor mindenkinek lenne lehetősége, hogy kipróbálja magát és lehetőséget kapjon egy televíziós műsor segítségével" - szomorkodott Heni, aki valóban komoly, ám elég kétes ismertségre tett szert a Voice által. "Nagyon sokan támadnak a mai napig is, ami jelzi, hogy kíváncsiak rám az emberek. A gyalázkodó kritikák viszon nagyon fájnak. Többször előfordult, hogy lek***tak, leszukáztak, vagy lepi***tak közösségi felületeken. Számomra érthetetlen, hogy honnan jön ez az indulat, amit rajtam vezetnek le, de mindenesetre nagyon rosszulesik és nem tudom, hogy vajon akik így gyaláznak, végiggondolják-e, hogy egy élő embert bántanak, nem pedig egy tárgyat" - kesergett Heni, aki szerint részben a profizmusa hátráltatta őt és a Voice-ból szintén hamar távozó Fatimát is a továbbjutásban. "Mindenkit megvisel ez a helyzet és úgy érzem, hogy egyikőnk sem tudta a saját színvonalát hozni. Túl komolyan vettük ezt a show-t, pedig Somló is megmondta, hogy ezt játéknak kell felfogni. Mégsem tud az ember tökéletesen elvonatkoztatni az emberek véleményétől, elvárásoktól. Viszont az kiderült, kíváncsiak rám az emberek, még ha ilyen áron is" - szögezte le Heni, aki abban reménykedik, hogy egyszer képes lesz változtatni a helyzeten és megszerettetni magát a nagyközönséggel. "Maradok azon az úton, amin eddig is jártam. A vokálozást sem hagyom abba, de dolgozom egy szólódalon, és abban reménykedem, hogy a zenémen keresztül előbb-utóbb képes leszek fordítani éz emberek megismerik az igazi egyéniségemet."

52 évesen került utcára a TV2 új sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130107-csillag-laszlo-a-tv2-sztarja-a-bunok-es-szerelmek-foszereploje.htmlMégis marad a börtönben Damu Roland?http://www.life.hu/legykepben/20130108-marad-a-tiszaloki-bortonben-a-joban-rosszban-egykori-szinesze-damu.htmlVV Éva visszament az őt bántalmazó férfihozhttp://www.life.hu/legykepben/20130108-bauko-eva-vv-eva-a-valo-vilag-sztarja-visszament-a.htmlPénz nélkül maradnak hónapokig a Nemzet Színészeihttp://www.life.hu/legykepben/20130108-a-nemzet-szineszei-harom-honapig-penz-nelkul-maradnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.