Droggal fotózkodott Aranypart Ádám, aki a képeket ráadásul megosztotta az interneten is. A valóságshow-hősnek nem ez az első összeütközése a törvénnyel.

Drogügyletbe keveredett Aranypart Ádám, aki saját maga osztott meg olyan fotókat az interneten, amelyen marihuánás cigit szív.

Forrás: AFP/David Mcnew


A valóságshow-hősnek nem ez az első összeütközése a törvénnyel, amikor januárban verekedésbe keveredett és súlyos testi sértéssel vádolták meg. Drogos fotója valószínűleg ronthat a helyzetén és akár elterelésre is küldheti őt a bíróság. "Egy ismerősömé volt az összes marihuána, nem az enyém! Ami az én számban van, az csak sima cigaretta, mert sajnos elég régóta dohányzom. De nem kábítószer, jól tudom sodorni a sima cigarettát" - vallotta a Blikknek a fiatalember. 

Gyász! Meghalt a magyar rendezőhttp://www.life.hu/legykepben/20130109-wilt-pal-magyar-rendezo-62-evesen-meghalt.html A szakma elítéli a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130108-czerovszky-heni-a-voice-versenyzojet-a-fel-zenei-szakmai-eliteli.html Előkerült Fekete Pákó pornófilmjehttp://www.life.hu/legykepben/20130109-fekete-pako-magyar-celeb-pornofilmje-elokerult.html Az RTL II elhalászta a szóvivőt a konkurenciátólhttp://www.life.hu/legykepben/20130109-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-is-tancolni-fog-a.html Nincs az a pénz, amiért Tóth Gabi hasra esne a színpadon (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130109-toth-gabi-magyar-enekesno-nem-korrumpalna-magat.html