Dundika eltáncol kisgyermeke mellől

kisfiú Dundika anya tánc Szombat esti láz playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan meg kell tanulnia Dundika és Majka kisfiának, hogy milyen is az, amikor nem édesanyja altatja el. Dundika ugyanis munkát kapott az RTL II-n.

A Life. hu megtudta, ki kapott még szerepet a február végén kezdődő Szombat esti lázban. A harmadik táncoslány nem más, mint az egykori dögös playmate, Dundika. Amikor Marián megszületett, Majka leendő felesége végleg lemondott nagy álmáról, hogy lemezlovasként dolgozhasson. Úgy döntött, hogy főállású édesanya marad, nem akart még csak pár órára sem elszakadni a kisfiától. Marián novemberben múlt egyéves, Dundika talán elérkezettnek látta az időt, hogy kicsit kimozduljon a családi fészekből, így elvállalta a Szombat esti láz című produkciót, amely nemcsak egy, az adás estéjére választja majd el csemetéjétől. Rengeteg próba előzi meg az élő műsort, amelyre szerencsére főleg napközben kerül majd sor.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A produkcióval foglalkozó sajtós nem erősítette meg infomációinkat, csak annyit mondott, hogy folyamatban van a szerződések aláírása, még nem minden tervezett szereplővel sikerült megállapodniuk.

A szakma elítéli a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130108-czerovszky-heni-a-voice-versenyzojet-a-fel-zenei-szakmai-eliteli.htmlElőkerült Fekete Pákó pornófilmjehttp://www.life.hu/legykepben/20130109-fekete-pako-magyar-celeb-pornofilmje-elokerult.htmlAz RTL II elhalászta szóvivőt a konkurenciátólhttp://www.life.hu/legykepben/20130109-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-is-tancolni-fog-a.htmlNincs az a pénz, amiért Tóth Gabi hasra esne a színpadon (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130109-toth-gabi-magyar-enekesno-nem-korrumpalna-magat.htmlMegmutatta eljegyzési gyűrűjét a TV2 szexi műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130108-eljegyezte-szerelme-es-ferjhez-megy-nyaron-a-tv2-voros-es.htmlA Heti hetes sztárjai nem akarnak egy asztalhoz ülni Dopeman-nel?http://www.life.hu/legykepben/20130108-dopeman-magyar-rapperrel-nem-akarnak-egy-asztalhoz-ulni-a-heti.htmlTillára cserélte Majkát a TV2http://www.life.hu/legykepben/20130108-ujra-indul-a-tv2-nagy-duett-cimu-musora.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.