Csobot Adél három pasival kavart egyszerre?

X-Faktor Csobot Adél párkapcsolat szerelem viszony pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cserfes Csobot Adélnak az X-Faktor alatt egyszerre több pasihoz volt köze. A Blikk úgy tudja, nemcsak az Erdélyben élő kedvese, István és az X-Faktor háttérműsorának műsorvezetője, Istenes Bence szerepel a listán: egy harmadik férfi is szerepet kapott a játékban.

Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolatáról napokig találgatott a sajtó, a különböző bulvárportálokon cikkeztek az állítólagos szerelemről. A pár azóta megerősítette, hogy együtt vannak. Még a nagy találgatások idején derült ki, hogy az X-Faktor sokakat megosztó versenyzőjének Erdélyben is van pasija. A 25 éves István édesanyja akkor azt nyilatkozta, hogy a pár másfél-egy éve van együtt, de állítólag jegelték a kapcsolatukat. Adél sajtósa akkor cáfolta, hogy a feltörekvő énekesnőnek van barátja. Ez azonban még nem minden.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Adélt már a műsor legelején is próbálták összeboronálni az X-Faktor egyik versenyzőjével. Nagy Szilárd nem jutott el az élő adásig, így elképzelhető, hogy a "kapcsolat" csak marketingfogás volt és csak a kameráknak szólt. Akinek nem volt elég a férfinevekből, az olvasson tovább! A Blikk ugyanis egy olvasói bejelentés alapján megtudta, hogy Majka zenésztársa, Curtis, azaz Széki Attila is elcsavarta Adél fejét.

A Blikk megkereste az érintetteket is. Csobot Adél nyilatkozatát letiltotta a sajtósa, majd menedzserén keresztül szűkszavúan cáfolt. Míg a bulvárlapot értesítő olvasó szerint hatalmas szerelemnek indult Csobot Adél és Curtis kapcsolata, a férfi csak annyit nyilatkozott, hogy jó párszor beszélgettek, de sosem sikerült találkozót egyeztetniük, mert Adél mindig lemondta ezeket, ő pedig egy idő után nem törődött az egésszel.
A kicsit zavaros történetből annyit hámozott ki a Blikk, hogy volt egy olyan rövid időszak, amikor Csobot Adél még együtt volt az állítólagos erdélyi pasijával, miközben összeszűrte a levet Majka zenésztársával, közben pedig már Istenes Bencével épp kialakuló románcukról is cikkeztek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.