szépfiú párkapcsolat barátnő VV Gombi Való Világ szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél év után végre hivatalosan is van kapcsolata VV Gombinak, a szépfiú ugyanis becsajozott.

"Fél éve ismerem már Z. Fruzsinát, de csak pár hónapja alkotunk egy párt. Még nyáron a Balaton Soundon mutatta be nekem őt egy barátom. Azonnal elvarázsolt, de barátságnak indult a kapcsolatunk. Még csak egy hónapja alkotunk egy párt, igaz, egyelőre túl sok időt nem tudtunk együtt tölteni. Ő Szegeden turizmussal kapcsolatos tanulmányokat folytat, ezért a hét legnagyobb részét távol tölti tőlem, és csak a hétvége felé tud feljönni hozzám Budapestre. De már csak hónapok kérdése és hozzám költözik, ugyanis tavasszal véget ér az iskolája. Boldog vagyok, hogy végre rám talált a szerelem, Fruzsi nagyon aranyos lány" - osztotta meg a Life.hu-val Gombi, aki már családjának is bemutatta kedvesét.
"Édesanyám és a testvérem is megismerte már Fruzsinát, nagyon megkedvelték. Szerencsére Fruzsinak is tetszik a családom, nem feszengett egy percig sem, amikor bemutattam" - tette hozzá a szerelmes fiú.

Forrás: Facebook, Gombi fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Forrás: Facebook, Gombi fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Dundika eltáncol kisgyermeke mellőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130109-dundika-playmate-majka-leendo-felesege-a-szombat-esti-lazban-fog.htmlCsobot Adél három pasival kavart egyszerre?http://www.life.hu/legykepben/20130110-csobot-adel-az-xfaktor-2012-dontose-harom-pasival-kavart-egyszerre.htmlDrogos fotóval buktatta le magát a magyar valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130109-aranypart-adam-magyar-celeb-drogos-fotoval-buktatta-le-magat.htmlGyász! Meghalt a magyar rendezőhttp://www.life.hu/legykepben/20130109-wilt-pal-magyar-rendezo-62-evesen-meghalt.htmlIsmét vezető csatornán tűnt fel az egykori Aktívoshttp://www.life.hu/legykepben/20130109-szebeni-istvan-az-aktiv-egykori-musorvezetoje-az-m1en-hiradojaban-tunt.htmlA szakma elítéli a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130108-czerovszky-heni-a-voice-versenyzojet-a-fel-zenei-szakmai-eliteli.htmlElőkerült Fekete Pákó pornófilmjehttp://www.life.hu/legykepben/20130109-fekete-pako-magyar-celeb-pornofilmje-elokerult.htmlAz RTL II elhalászta a szóvivőt a konkurenciátólhttp://www.life.hu/legykepben/20130109-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-is-tancolni-fog-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.