Súlyos betegség döntötte le a Voice versenyzőjét

Pál Dénes Weisz Viktor The Voice sztár versenyző súlyos beteg énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos betegség döntötte le a lábáról Weisz Viktort. A Voice versenyzője a hét elején balesetet szenvedett, majd csütörtök hajnalban rosszul lett és egy gyomorfertőzés miatt teljesen legyengült a szervezete - tudta meg a Life.hu.

Nem kíméli az élet Weisz Viktort. A Voice versenyzője a pénteki döntő előtt egy nappal, hajnalban lett rosszul egy gyomorfertőzés miatt, ráadásul egy, a héten történt baleset miatt a gerince is megsérült - tudta meg a Life.hu újságírója a műsor főpróbáján.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Szerdán leszakadt alattam egy szék és beestem az asztal alá. Elmozdult a csigolyám és azóta is rettenetesen fáj a derekam. Csütörtökön hajnalban aztán jött a második csapás: rosszul lettem és hat órát töltöttem a WC-n. Reggelre teljesen legyengültem" - árulta el Viktor, aki a Voice csütörtöki főpróbája alatt is az egyik öltözőben lábadozott, mert olyan állapotban volt, hogy szinte lábra sem tudott állni. "Nagyon rosszul vagyok, ráadásul az aranyér is kínoz, nem is beszélve a hátamról. Pál Dénes apukája gyógymasszőr, ő igyekezett helyretenni a csigolyámat és elmasszírozni a rándulást, de ennek ellenére is folyamatosan fáj a derekam" - szomorkodott Viktor, aki a történtek ellenére fogadkozott, hogy a versenyre összekapja magát. "Nem is jöhetett volna mindez rosszabbkor, mint a Voice alatt, ráadásul már a legjobb 12-ben vagyok. Arra a két percre, amíg majd színpadon állok, mindenképp összeszedem minden erőmet és a maximumot fogom nyújtani. Nem hagyom, hogy leteperjen az élet" - szögezte le az énekes.

Hogy sikerül-e Viktornak összeszednie magát a Voice élő show-jára, az ma este kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.