Kiakadt a magyar rapper! Kidobták az Eurovíziós dalversenyből

felháborodás balhé Dopeman Eurovíziós Dalfesztivál rapper kidobás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadt Dopeman. A rapper is indult az Eurovíziós dalversenyben, de az általa nevezett dal még a legjobb 30 közé sem jutott be - tudta meg a Life.hu.

Dopeman már biztosan nem fogja képviselni hazánkat az Eurovíziós dalverseny idei, svédországi döntőjén. A rapper dalát az ítészek ugyanis a legjobb 30 közé sem szavazták be. A sértett énekes szerint ez azért történhetett meg, mert nem szakmai versenyről van szó - tudta meg a Life.hu.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]



"Na, kiderült, hogy melyik az a harminc dal, ami bejutott az Eurovíziós dalfesztivál 2013 elődöntőjébe. Természetesen a DopeMan-nóta nincsen közte. A bejutottak névsorán végighaladva, akikkel egyébként semmi bajom, csak egyet kérek, szakmai kritériumokra ne hivatkozzanak" - írta Dope.

A Life.hu megkérdezte az MTVA-t, hogy mennyire tartják valósnak a rapper állításait. "A döntést szakmai alapokon hozta meg az ötfős zsűri, akik nem először zsűriznek az Eurovíziós dalfesztiválban, és akik pontosan tisztában vannak a nemzetközi elvárásokkal. Jó szakmai döntést hoztak, akármit is akar sugallni Dopeman" - szögezte le Lencsó Rita, az MTVA sajtóirodájának vezetője.

Próbáltuk megszólaltatni Dopemant, hogy reagáljon az MTVA álláspontjára, de egyelőre nem sikerült őt elérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.