Veres Mónika igazi mélypontot élt meg a Voice alatt. Az énekesnő a próbák és a forgatások során többször is elsírta magát, de úgy érzi, már túl van a nehézségeken - tudta meg a Life.hu.

Múlt héten mélypontra jutott Veres Mónika, aki nehezen viselte a Voice-szal járó feszültséget. Az énekesnő többször elsírta magát a próbák és a forgatások alatt.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu"Pont a próbák alatt tetőzött a feszültség és szinte minden helyzetben elsírtam magam, de nem bánom. A sírás tisztulási folyamat és szükségem volt rá ahhoz, hogy újult erővel folytathassam a versenyt" - árulta el Móni, akit a párja, Tóth Ádám, a Megasztár egykori versenyzője támogatott ebben a nehéz időszakban.
"Tudta, hogy mikor van szükségem egy ölelésre, egy jó szóra, de azt is érezte, hogy mikor kell magamra hagynia" - emlékezett vissza Nika, akinek az sem mindig volt előnyére, hogy profiként érkezett a versenybe. "Néha épp abba kapaszkodnak bele a kritikusok, hogy én profiként rutinból oldok meg feladatokat és nem vagyok elég őszinte. Többek közt Malek Andrea is megfogalmazta ezt a kritikát velem kapcsolatban, amit nem értettem, és ez is bántott. Volt azonban egy áttörés, amikor Andi is végül megérezte, hogy szívből énekelek. Ez nagy öröm volt számomra" - tette hozzá az érzékeny versenyző,  aki mostanra összeszedte magát. 
"Most már túl vagyok ezen a mélyponton, sokat segített, hogy kisírtam magam, ahogyan az is, hogy a közösségi oldalakon rengeteg pozitív hozzászólást kapok és nagyon sok szeretetet. Remélem, hogy ezután már nem lesz több összeomlásom és a nehézségeken végleg túljutottam."

Radics Giginek fáj az Euróvíziós bundabotrányhttp://www.life.hu/legykepben/20130111-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-szamara-rosszul-esett-hogy-bundaval.html Veri a lányát Bálint Antónia?http://www.life.hu/legykepben/20130111-balint-antonia-magyar-sztar-gyermeket-igazsagugyi-pszichologus-szakerto-vizsgalja.html Súlyos betegség döntötte le a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130110-weisz-viktor-a-voice-versenyzojet-sulyos-fertozes-dontotte-le.html Vastag Csaba bevallotta az igazságot eltitkolt eljegyzésérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130110-vastag-csaba-az-xfaktor-nyertese-bevallotta-az-igazsagot-allitolagos-eltitkolt.html Becsajozott a ValóVilág szépfiújahttp://www.life.hu/legykepben/20130110-vv-gombi-a-valo-vilag-szepfiuja-becsajozott.html