Kiesett a Voice-ból mindenki kedvenc énekese!

Caramel Mező Misi Somló Tamás továbbjutás énekesek Malek Andrea tehetségkutató műsor kieső The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Malek Andi keményen kritizált, Somló növényként vegetált, az ikrek kellemetlen hangulatot hoztak a mai estén- ellentétben Weisz Viktorral. Kiestek az ikrek, a rocker Schrott Péter, a nagy esélyes, tinikedvenc Henderson Dávid pedig alulmaradt Gájer Bálinttal szemben.

Andi versenyzői nyitottak és brillíroztak ma este: Schwartz Dávid és Schrott Péter, de Nádor Dávid is kiválóan énekelt, s eltekintve az ügyeletes rocksztár zavarba ejtő kamerába éneklésétől, magas minőséget hoztak - Dávid a Crazy című slágert nyomta el szigorúan sálmentesen, a tűzmadárnak kikiáltott Schrott Péter pedig biztosra ment Hevesi Tamás dalával.

Dávid Queent hozott, meglepően jól, és még dobolni is beállt - a mesterek pedig csak dícséreteket osztogattak - egyedül Misi szólt be, amikor Dávid kislányával próbáltak szavazatokat gyűjteni.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Nádor Dávid

A swinges Gájer Bálint nagy meglepetésként újított: Adele Skyfall című dalát énekelte el, egyedül a színpadon sétálgató táncos lány volt nagyon furcsa látványelem. Misinek még a szava is elakadt a dal végére, Andi meg persze belebeszélt a nyökögésébe. Caramel lenyűgözve ismert be, hogy végigremegte az előadást.

A szenvedélyes, erős produkcióknak Berkes Olivér vetett véget, aki ismét unalmasan szerepelt Bruno Mars slágerével. Henderson Dávid pedig megkapta első komoly kritikáját: Michael Jackson dala Andinak nagyon nem tetszett: Nem terhelnélek az üzenetekkel, inkább hagynálak rosszalkodni, és aztán kéne visszatérni az üzenetekhez - összegezte véleményét. Misi a népszerűség labirintusában látja elveszni a fiút, Caramel pedig bevallotta, hogy egyelőre keresik Dávid zenei útját, és még sokat kell tanulniuk.


Nagyon unalmas volt Szécsi Böbe is, most sem mutatott újat - a dal egyetlen érdekessége a tükrös koreográfiás megoldás volt, Saci pedig jó ikertestvérként követte őt egy semmitmondó előadással - jogosan kapták a kemény kritikákat Malek Anditól.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Utolsó fellépőként viszont őt is elkápráztatta az est hőse, Weisz Viktor, aki nemcsak hátát fájlalja, de nemrég gyomorfertőzéssel is küzdött, így pont a show előtt gyengült le teljesen. A Valaki mondja meg című dalban erős, és hiteles maradt, így Andi csendben még el is morzsolt egy könnycseppet. Misi a győzelemről beszélt, Somló meg arról, hogy a közönség jobban hallja Viktort, mint ő maga.

Az eredményhirdetéskor Andi a könnyeivel küszködve hezitált két versenyzője között, és színpadiasan jelért könyörgött az égieknek, majd Schwartz Dávidot vitte tovább, Somló szokásos nemtörődömségével intézte el a dolgot, és Husnullina Reginát választotta. Mező Misi egyértelműen Veres Mónika mellett voksolt, Caramel eleinte nem találta a szavakat, és szokása szerint nem tudott dönteni, végül aztán csendet kérve csak sikerült: nagy meglepetésként Gájer Bálintot vitte tovább a következő élő showba.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.