Ételre sem futotta Gájer Bálintnak

nyomor Gájer Bálint éhezés The Voice sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg áldozatot kellett hoznia Gájer Bálintnak, hogy énekes lehessen. A Voice versenyzőjével előfordult, hogy még egy kiflire sem volt pénze, mégsem adta fel az álmait - tudta meg a Life.hu.

Gájer Bálint hétről hétre bizonyítja tehetségét a Voice színpadán. Az énekesnek azonban nagyon keményen meg kellett küzdenie a sikerért, amit neki egyáltalán nem adott könnyen a sors.

Forrás: TV2
Forrás: TV2


"12 éve feltettem az életemet az éneklésre, és ezekben az években sokat kínlódtam, nélkülöztem, hétköznapi megélhetési problémákkal küszködtem. Az is előfordult, hogy még egy kiflire sem jutott pénzem" - idézte fel a múltbéli nehézségeket Bálint, aki néha elvesztette a hitét, és majdnem feladta a zenélést. "A sok sikertelenség miatt volt, hogy megkérdőjeleztem a saját tehetségemet, tudásomat. Láttam, hogy tehetségtelen emberek sikereket érnek el csupán a két szép szemükkel, míg akik komoly munkát fektetnek a muzsikálásba, szinte éhen halnak. Mivel pedagógus családból származom, a szeretteim sem tudtak támogatni. Már gyerekkoromban is erőn felül küzdöttek a szüleim, hogy ne nélkülözzünk és mi, gyerekek ne érezzük, hogy milyen anyagi nehézségeik vannak" - teszi hozzá az énekes, aki sokáig képtelen volt szólóénekesként önmagát az előtérbe tolni.

"Igazi csapatember voltam. Amikor nyilatkoznom kellett, mindig többes számban beszéltem a zenekarjaimról, mert nem hittem, hogy bárki kíváncsi lenne rám." Most azonban változott a helyzet, hiszen Bálint a Voice elődöntőjébe jutott, és esélyt kapott arra, hogy ő is ott legyen a műsor január 25-i döntőjében, ahol akár ő lehet 2013-ban Magyarország hangja. Ezzel pedig biztosan megnyílnának előtte a szólókarrier kapui és múltbéli anyagi, érzelmi nehézségeit végre maga mögött hagyhatná.

Nézd meg Bálint legutóbbi produkcióját itt.


Sírva omlott össze a Voice énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130111-veres-monika-a-voice-versenyzoje-sirva-omlott-ossze.htmlSzakított Britney Spears és Jason Trawickhttp://www.life.hu/legykepben/20130112-szakitott-az-xfactor-zsurijebol-tavozo-britney-spears-enekesno-es-volegenye.htmlGyászol a Jackson családja!http://www.life.hu/legykepben/20130112-gyaszol-az-elhunyt-enekes-michael-jackson-csaladja-meghalt-a-ferje.htmlÚjabb énekes cseréli a mikrofont lakkcipőrehttp://www.life.hu/legykepben/20130111-vastag-csaba-enekes-xfaktor-gyoztes-is-a-szombat.htmlElhagyta feleségét a Barátok közt színésze, de még nem válnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130112-elhagyta-uj-szerelmeert-feleseget-szoke-zoltan-a-baratok-kozt-szinesze.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.