Caramelt átkozzák a rajongók

vita mester konfliktus Molnár Ferenc Caramel The Voice sztár Henderson Dávid énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók felháborodtan nekitámadtak Caramelnek. A Voice Mesterét azért átkozzák, mert pénteken kiejtette sokak nagy kedvencét, az angyal arcú Henderson Dávidot.

Caramel már másodjára vívta ki a nézők haragját. A Voice Mestere ezúttal azzal akasztotta ki a rajongókat, hogy pénteken kiejtette sokak nagy kedvencét, Henderson Dávidot. Az ítész már egyszer sokakat kiborított, amikor Mohamed Fatimát küldte haza az első élő show-ban, de úgy tűnik, hogy pénteki döntésével még nagyobb konfliktust robbantott ki. Olvasd el az erről szóló blogbejegyzést itt.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Segédeszköz juttatta a moziba a színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/20130111-gorbe-nora-szineszno-reklamfilmnek-koszonheti-hogy-a-linda-visszater-cimmel.htmlVálik a magyar sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20130113-janics-natasa-szerb-sportolo-valik.htmlKatalin hercegnő terhespocakot villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130113-katalin-hercegno-kate-middleton-terhes-pocakot-villantott.htmlÉtelre sem futotta Gájer Bálintnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130113-gajer-balint-a-voice-versenyzoje-nehez-helyzetben-volt-etelre-sem.htmlBeyoncé intim titkaihttp://www.life.hu/legykepben/20130113-beyonce-amerikai-enekesno-intim-titkaiba-avatja-be-a-rajongokat.htmlSírva omlott össze a Voice énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130111-veres-monika-a-voice-versenyzoje-sirva-omlott-ossze.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.