Nehéz az apaszerep: Majka halálra rémült

Dundika Majka Való Világ rapper celeb sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra rémülve rohant kisfiukkal kórházba Majka és Dundika, ugyanis a kis Marián pont akkor szenvedett otthonukban balesetet, amikor a rapper vigyázott rá - tudta meg a Life.hu.

Megtörtént az első nagyobb balesete Majka és Dundika kisfiának, a 14 hónapos Mariánnak, akivel szülei kétségbeesetten kórházba rohantak.

Forrás: www.facebook.com/Majka
Forrás: www.facebook.com/Majka

"Most kezdi felfedezni a világot, és kalandozása közben váratlanul úgy lefejelte az ágy egyik éles sarkát, hogy a homloka azonnal feldagadt és bekékült. Félelmetes hangja volt, nagyot csattant, és bár Marián látszólag nem sérült meg, azért a biztonság kedvéért beküldött vele az orvosunk az ügyeletes kórházba, hogy biztosak lehessünk benne, nincs agyrázkódása a gyereknek" - idézte fel a történteket Majka, aki Dundika szerint nagyon bepánikolt.
"Nyugtatgattam Majkát, ha agyrázkódása lenne Mariánnak, akkor már biztosan lenne egy kis hányingere, de ő nem merte az éjszakát úgy tölteni, hogy ne röntgenezzék meg a sérülést. Csak az eredmény után nyugodott meg" - nevetett Dundika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.