Rubint Réka csőd szépségszalon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk szerint Rubint Réka pár éve nagyot álmodott, és szépségszalon-hálózatot hozott létre, azonban ez az ötlet sok családot tett tönkre országszerte. Rubint Réka hivatalos rajongói oldalán felháborodottan reagált a bulvárlap cikkére, amely szerinte tele van valótlan állításokkal. Többek között kiderül az is: csak az arca volt a cégnek és nem a tulajdonosa.

Rubint Réka ma a hivatalos rajongói oldalán tett közzé egy hosszú nyilatkozatot. Azt állítja, hogy ő sosem volt a tulajdonosa semmiféle szépségszalonnak, kizárólag az arcát adta hozzá. "5-6 évvel ezelőtt egy cég felkért, hogy legyek egy szépségszalon-hálózat 'arca' és névadója. Ennyi volt a feladatom, illetve hogy az ünnepélyes megnyitókon és esetleges rendezvényeken legyek jelen! Ez mindig, minden esetben maradéktalanul megtörtént! (...) Az üzletek tulajdonosai között fellépő nehézségekről persze senki nem tájékoztatott... Tanultam belőle! Ma már ezért nem adom a nevem semmihez, csak az ajánlásomat!" - írja Réka, aki felháborodottan reagált a kedd reggeli cikkre.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Világ életemben csak adtam és adtam az embereknek, ezért fáj, amikor alaptalanul mocskolnak! Még mielőtt bárki magyarázkodással vádolna, szeretném elmondani, hogy szó sincs erről, de a hazugságot nem tűröm, soha nem is tűrtem! Ember vagyok én is, nekem is van igazságérzetem, családom, és soha senkinek nem tudnék és tudtam volna ártani! Engem a szüleim becsületre neveltek!"

A bulvárlap azt írta, hogy Réka a fővárosban nyitott egy szalont, aminek a jogait országszerte árulta, és sokan bele is ugrottak az üzletbe, hiszen Réka neve volt a biztosíték rá, ám ahogy a Blikk megtudta, ezek a szépségszalonok egytől egyig csődbe mentek. P. Erzsébet Békéscsabán nyitotta meg a Rubint Réka-szépségszalont, ám mára már inkább a szerveit adná el, csakhogy ételt tudjon adni a gyerekeinek - írja a lap. Rubint Réka már eldöntötte, mit tesz: "Azonnali pert indítok az újság ellen rágalmazás, hitelrontás miatt és a perből befolyt összeget át fogom adni annak az üzlet tulajdonosának, aki a 'szerveit is eladná'... Erre nem lesz szükség!"

Férje, Schobert Norbert a saját oldalán reagált megjelent hírekre, és kijelentette, hogy hazugságot írtak Rékáról.A fitneszguru azt ígéri, hogy minden hazugsággal, személyiségi jogot sértő, ártó publicisztikával a Nemzeti Média és Hírközlési Hatósághoz fog fordulni.

Kiderült! Oláh Gergő és Gáspár Laci rokonokhttp://www.life.hu/legykepben/20130114-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-es-gaspar-laci-a-megasztar.htmlTolvajnak könyörög Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/legykepben/20130114-demcsak-zsuzsanak-a-tv2-mokka-musorvezetojenek-elloptak-a-telefonjat.htmlEgyre többen lépnek vissza az Eurovíziótólhttp://www.life.hu/legykepben/20130114-egyre-tobben-lepnek-vissza-az-eurovizios-dalfesztivaltol.htmlCsalódásai miatt énekel a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130111-schrott-peter-a-voice-versenyzoje-csalodasaibol-taplalkozik.htmlNálunk Sebestyén Balázs vezeti az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20130114-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-sztarja-lesz-az-xfaktor-musorvezetoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.