Ganxsta Zolee film hitel törlesztés pénz produkció gengszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véleménye szerint szabad szemmel nem látható összeget kapott a Die Hard 5 című szuperprodukcióban nyújtott, pár perces szerepléséért Ganxsta Zolee, ami nem maradt túl sokáig nála.

Önmagát kellett magyarra szinkronizálnia Ganxsta Zolee-nak, aki pár pillanatra feltűnik a Budapesten forgatott Die Hard 5 - Drágább, mint az életed című Bruce Willis nevével fémjelzett szuperprodukció előzetesében. A film orosz maffiózójának most magyarul kellett elismételnie, amit oroszul már tökéletesen fújt: "De főnök, mi lesz az emberekkel? " Az amerikai filmben való szereplés nem jött rosszul Ganxstának, aki havi 300 ezer forintos törlesztőrészletet nyög.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Szabad szemmel nem látható összeget vettem fel. Három nap alatt elfogyott az összes pénz, amit kaptam, szinte egy pillanat volt csak, amikor a kezemben tarthattam. Mindet a tartozásomra költöttem, de 'túró', amit fizettek. Hatszor ennyi sem lett volna elég arra a nyomorúságra, amit összegyűjtöttem magamnak. De nem a pénz volt a lényeg, hanem hogy benne lehettem egy ilyen produkcióban" - osztotta meg a Life.hu-val Ganxsta, aki az orosz bűnöző szerepében végre megvalósíthatta egyik gyerekkori álmát, a gengszterséget. "Nagyon feküdt a szerep, és élvezet volt az orosz harckocsit vezetni. Olyan volt, mint egy IFA, minden erődre szükség volt, hogy sebességbe tedd. Volt egy nap, amikor gyakoroltuk a monstrum vezetését, előre-hátra, bóják között. Majd a főváros utcáin autós üldözés közben már élesben kanyarodtam a hatalmas járgánnyal, ami nem igazán úgy hajlik, mint egy trolibusz. De a brit sofőr megdicsért, azt hitte, én már vezettem ilyet" - nevetett Ganxsta, aki azóta is jót derül az orosz csapat összetételén: "Négyen voltunk magyarok, egy mongol, egy szerb, egy szlovák és egy ukrán színészből állt a csapat. Egy orosz sem volt."

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=OEX85ZY6U7pCYvDP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.