5 millió forintot követel Komár exe Hajdú Pétertől

pereskedés Komár László műsorvezető Frizbi Hajdú Péterrel Mester Csaba Frizbi per Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 millió forintot követel Komár László egykori felesége Hajdú Pétertől egy két évvel ezelőtti interjúban elhangzottak miatt.

Komár László exfelesége jogsérelem miatt pert indított Hajdú Péter ellen. Az asszony Komár László 2011 februárjában, a Frizbiben tett kijelentései miatt kezdeményezett eljárást.

Fotó: TV2
Fotó: TV2



Az érzelmes adásban, amelyet Komár válóperének idején vettek fel, az énekes sírva beszélt betegségéről és dögkeselyűnek nevezte exfeleségét, akit azzal vádolt, hogy a halálát várja. Négy hónappal az adás után a válást kimondták, az asszony pedig eljárást indított Hajdú Péter cégével, valamint a TV2-vel szemben is, mert úgy érezte, hogy a műsorban a jó hírnevét sértették meg. Az asszony 5 millió forintot követel Hajdú Pétertől, aki megúszhatta volna a pereskedést, de nem egyezkedett Komár volt feleségével, inkább a peres utat választotta.

"A következő tárgyaláson tanúkkal fogjuk bizonyítani, hogy Komár László igazat mondott. Pervesztés esetén a kártérítésként megállapított összeget a cégnek kell kifizetni, ami közvetve természetesen a tulajdonos, azaz Hajdú Péter vesztesége lehet" - árulta el a Blikknek Mester Csaba, Hajdú cégének ügyvédje. Hajdú Péter peres helyzetét nehezíti, hogy Komár László, halála miatt, már nem tanúskodhat mellette a bíróságon, ennek ellenére a műsorvezető felvette a kesztyűt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.