Kivételezik Schwartz Dáviddal a Mestere, Malek Andrea, aki olyan lehetőséget adott versenyzőjének, amit senki másnak.

Malek Andrea meghívta bécsi koncertjére vendégművésznek a saját versenyzőjét, Schwartz Dávidot. A Voice tehetsége nem máshol mutatkozhat be a közöznségnek, mint a Szent István-székesegyházban.

Forrás: TV2

Dávid - Mestere partnereként - egy gospelkoncerten énekel majd férfiszólót, ami hatalmas megtiszteltetés számára. Ez a kiemelkedő lehetőség pedig meglehetősen furcsa egy olyan kiélezett versenyhelyzetben, mint a Voice döntője előtti időszak. Malek Andi állítja, hogy neki csupán az volt a fontos, hogy partnere képes legyen elénekelni egy gospelt, csakhogy másik versenyzője, Nádor Dávid ennek ellenére kissé értetlenül áll a történtek előtt. "Azt gondolom, én is el tudtam volna énekelni egy gospelt, megbirkóztam volna a feladattal, de próbálom úgy elérni a céljaim, hogy az ilyen helyzetek ne befolyásoljanak. Ráadásul így én még többet tudok készülni a péntek esti saját fellépésemre" - mondta el a Blikknek az énekes.

5 millió forintot követel Komár exe Hajdú Pétertőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130116-komar-laszlo-magyar-enekes-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetojetol-5.html Kiderült! Ő rabolta el Vastag Tomi szívéthttp://www.life.hu/legykepben/20130115-maramarosi-tunde-tancos-vastag-tamas-az-xfaktor-sztarjanak-szivet-elrabolta.html Rosszul bírja a gyűrődést a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130114-berkes-oliver-a-voice-versenyzoje-rosszul-birja-a-gyurodest.html Nehéz az apaszerep: Majka halálra rémülthttp://www.life.hu/legykepben/20130114-majka-magyar-rapper-es-dundika-magyar-playmate-halalra-remult-korhazba.html Egyre többen lépnek vissza az Eurovíziótólhttp://www.life.hu/legykepben/20130114-egyre-tobben-lepnek-vissza-az-eurovizios-dalfesztivaltol.html