Ganxsta Zolee pornó énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes dolog derült ki a magyar rosszfiúról.

A hamarosan mozikba kerülő Die Hard 5 című filmben Árpa Attila és Ganxsta Zolee is szerepet kaptak. A Life.hu riportere örömmel faggatta a két magyar sztárt a munkáról, de szóba került a család, sőt, a pornó is. Zolee ugyanis bevallotta, hogy nem tölt sok időt az internet előtt, egyedül a felnőttfilmek miatt megy fel a világhálóra.

Bradley Coopernél könyörgött randiért az énekesnőhttp://www.life.hu/szeress/20130116-taylor-swift-bradley-coopertol-kert-randevut-azonban-nem-jart-sikerrel.htmlPasivélemény: "Hátrább rakd be, drágám" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130116-analis-szex-szerelem-szexualitas-pasivelemeny-hatrabb-rakd-be.htmlHarry herceget akarja mindenkihttp://www.life.hu/szeress/20130116-harry-herceg-a-legkelendobb-agglegeny-a-town-country-magazin.htmlForró kéztechnikák a hátsó gyönyörért (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130115-szex-szexualitas-parkapcsolat-szuperforro-ujjes-keztechnikak-a-hatso-gyonyorert.htmlMindenkit elcsábít Amanda Seyfriedhttp://www.life.hu/szeress/20130116-amanda-seyfried-hugh-jackmannal-csokolozott-eddie-redmayneel-a-golden-globe.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.