Teljesen bevadult a VV bombázója

ital fehérnemű fotózás dohány VV Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Provokatív és nagyon szexi képsorozatot készíttetett magáról VV Gigi, így ünnepelte meg a születésnapját.

Alkohollal, cigivel és egy lengén öltözött lánnyal ünnepelte 23. születésnapját VV Gigi, aki a különleges napon nagyon ki akart rúgni a hámból.
"Sajnos nincs elég időm a bulizásra, egy háromnapos show-ra készülök Párizsba, és közbejött ez a fotózás is. Úgy gondoltam, hogy ez egy jó alkalom lesz arra, hogy mégis csak emlékezetessé tegyem a napot. Ilyet még sohasem tettem, provokatív fényképeket készíttettem magamról. Elegem lett a szépen beállított és tökéletes harmóniát sugárzó képekből! Olyan oldalamat akartam megmutatni, amire az emberek odakapják a fejüket, bár úgy gondolom, hogy sikerült már néhány ilyen témával korábban is szolgálnom. Állítom, hogy ez a vadabb lány is én vagyok!" - osztotta meg a Life.hu-val az elképzeléseit Gigi még a fotózás közben.

Fotó: Bencze Zoltán
Fotó: Bencze Zoltán


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.