Egy nő miatt hagyta el Johnny Depp színészt a barátnője

párkapcsolat elhagyás Amber Heard Johnny Depp leszbikusság szakítás dühkitörés színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen szituációba keveredett Johnny Depp, miután biszex barátnője, Amber Heard kidobta őt egy nő miatt.

A Karib-tenger kalózai Sparrow kapitánya jól pofára esett, és biztosan nem tett jót neki a szakítás egykori barátnőjével, pedig kapcsolatuk kimondottan jól indult. Ismerőseik szerint az utóbbi időben már a házasság is szóba került közöttük, de Johnny Depp néhány hónapig most biztosan nem gondol majd szívesen semmilyen frigyre, az eset ugyanis eléggé kínos a számára.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az utóbbi időben amúgy is sorra érik a kudarcok, hiszen 14 éves együttlét után a múlt nyáron szakított gyermekei anyjával, a francia Vanessa Paradis-val, akit állítólag Amberrel is megcsalt. Depp a Rumnapló című film forgatásán szeretett bele Amber Heardbe, szerelme bizonyítékaként pedig még egy öblöt is elnevezett a nőről.

A színésznőnek azonban ez sem volt elég, több mint fél év se veled, se nélküled viszony után lett elege Depp ordibálásaiból, hangulatingadozásaiból, és lelépett egy korábbi francia miniszterelnök, Dominique de Villepin lányával, Marie-val. "Ezek után tényleg elege lehet a franciákból, de meg is lehet érteni" - mondta a Le Parisiennek egy bennfentes. "Marie-t egy közös ismerősük mutatta be Ambernek, azóta együtt vannak. A minap egy párizsi moziban randiztak, aztán robogón száguldottak haza, Marie-hoz" - írja a Blikk.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.