Szabó Ádám (zenész) kisfiú tangóharmonika párkapcsolat gyermek Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak húszéves, de máris apai teendőket kell ellátnia Szabó Ádámnak, a Csillag születikben felfedezett tangóharmonikásnak.

Ádám helyében szinte minden vele egykorú fiatalember azonnal világgá szaladt volna, amikor kiderült: a kiszemelt lány már édesanya. Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyébe bekerült zenész kedvesének, Nikinek ugyanis van egy tündéri kisfia, Norbika.

"Nikit az X-Faktor második szériájában ismertem meg, amikor extra produkcióként felléptem, ő ugyanis ott táncolt. Az első pillanattól fogva tudtam, hogy van egy kisfia. Jóban lettünk, de csak fél évre rá hívtam el randizni, ám Norbikával már előtte találkoztam" - emlékezett vissza a kapcsolat kezdetére Ádám, aki nem gondolta volna, hogy ennyire meg tudja szeretni a kisfiút.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Szabó Ádám

"Niki mesélte, hogy korábban sok fiúval találkozott, de egyikből sem lett hosszú kapcsolat. Én azonban minél többet mentem hozzájuk, annál jobban megszerettem őket. Miért akarnék valakiket kizárni az életemből, akik fontosak nekem?" - mesélte Ádám a Blikknek, aki azt is elárulta: szerettei először óvatosságra intették.

Persze egy édesanyának is nagy döntés, hogy kit enged be az életébe, amikor maga mellett egy kisfiú életéért is felelős, így a fiatalok egyelőre csak szépen lassan, megfontoltan tervezik a jövőt. "Még nem költöztünk össze, de a fiam egyre jobban ragaszkodik Ádihoz, aki egy tangóharmonikával lepte meg karácsonyra. Nagyon tetszik, hogy nem akarja mindenáron nevelni Norbit, hanem igyekszik együtt lenni és foglalkozni vele" - nézett szerelmesen kedvesére Niki.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly újra együtt!http://www.life.hu/legykepben/20130120-liptai-claudia-musorvezeto-es-gesztesi-karoly-szinesz-ujra-egyutt-lep.htmlEgy nő miatt hagyta el Johnny Depp színészt a barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130119-egy-no-miatt-hagyta-el-johnny-depp-szineszt-a-baratnoje.htmlKórházba szállították a Barátok közt színésznőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130119-korhazba-szallitottak-reszleges-szalagszakadasa-miatt-a-baratok-kozt-szinesznojet-peller.htmlVálása ihlette a TV2 sztárjának daláthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-cserpes-laura-a-tv2-sztarjanak-dalat-a-valasa-ihlette.htmlNagy árat fizetett az ismert színésznő a külföldi sikerérthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-osvart-andrea-szinesznot-itthon-jeloltek-a-legjobb-szinesznonek-jaro-dijra.htmlMilliókat kapnak közpénzből az ismert magyar zenészek - Majka kipakolt!http://www.life.hu/legykepben/20130119-milliokat-kapnak-kozpenzbol-ismert-jobboldali-zeneszek-akos-es-demjen-ferenc.htmlSpórolt pénzét áldozta a kutyákra az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130115-mujahid-zoli-kutyaknak-segitett.htmlMáris szakított egymással Zimány Linda és Kedves Ferenchttp://www.life.hu/legykepben/20130119-szakitott-egymassal-zimany-linda-modell-es-kedves-ferenc-milliomos-vallalkozo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.