Még csak húszéves, de máris apai teendőket kell ellátnia Szabó Ádámnak, a Csillag születikben felfedezett tangóharmonikásnak.

Ádám helyében szinte minden vele egykorú fiatalember azonnal világgá szaladt volna, amikor kiderült: a kiszemelt lány már édesanya. Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyébe bekerült zenész kedvesének, Nikinek ugyanis van egy tündéri kisfia, Norbika.

"Nikit az X-Faktor második szériájában ismertem meg, amikor extra produkcióként felléptem, ő ugyanis ott táncolt. Az első pillanattól fogva tudtam, hogy van egy kisfia. Jóban lettünk, de csak fél évre rá hívtam el randizni, ám Norbikával már előtte találkoztam" - emlékezett vissza a kapcsolat kezdetére Ádám, aki nem gondolta volna, hogy ennyire meg tudja szeretni a kisfiút.

Fotó: Mudra László [origo]
Szabó Ádám

"Niki mesélte, hogy korábban sok fiúval találkozott, de egyikből sem lett hosszú kapcsolat. Én azonban minél többet mentem hozzájuk, annál jobban megszerettem őket. Miért akarnék valakiket kizárni az életemből, akik fontosak nekem?" - mesélte Ádám a Blikknek, aki azt is elárulta: szerettei először óvatosságra intették.

Persze egy édesanyának is nagy döntés, hogy kit enged be az életébe, amikor maga mellett egy kisfiú életéért is felelős, így a fiatalok egyelőre csak szépen lassan, megfontoltan tervezik a jövőt. "Még nem költöztünk össze, de a fiam egyre jobban ragaszkodik Ádihoz, aki egy tangóharmonikával lepte meg karácsonyra. Nagyon tetszik, hogy nem akarja mindenáron nevelni Norbit, hanem igyekszik együtt lenni és foglalkozni vele" - nézett szerelmesen kedvesére Niki. 

 

Liptai Claudia és Gesztesi Károly újra együtt!http://www.life.hu/legykepben/20130120-liptai-claudia-musorvezeto-es-gesztesi-karoly-szinesz-ujra-egyutt-lep.html Egy nő miatt hagyta el Johnny Depp színészt a barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130119-egy-no-miatt-hagyta-el-johnny-depp-szineszt-a-baratnoje.html Kórházba szállították a Barátok közt színésznőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130119-korhazba-szallitottak-reszleges-szalagszakadasa-miatt-a-baratok-kozt-szinesznojet-peller.html Válása ihlette a TV2 sztárjának daláthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-cserpes-laura-a-tv2-sztarjanak-dalat-a-valasa-ihlette.html Nagy árat fizetett az ismert színésznő a külföldi sikerérthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-osvart-andrea-szinesznot-itthon-jeloltek-a-legjobb-szinesznonek-jaro-dijra.html Milliókat kapnak közpénzből az ismert magyar zenészek - Majka kipakolt!http://www.life.hu/legykepben/20130119-milliokat-kapnak-kozpenzbol-ismert-jobboldali-zeneszek-akos-es-demjen-ferenc.html Spórolt pénzét áldozta a kutyákra az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130115-mujahid-zoli-kutyaknak-segitett.html Máris szakított egymással Zimány Linda és Kedves Ferenchttp://www.life.hu/legykepben/20130119-szakitott-egymassal-zimany-linda-modell-es-kedves-ferenc-milliomos-vallalkozo.html