Rendhagyó osztálytalálkozót tervez az X-Faktor énekese

X-Faktor osztálytalálkozó Szabó Dávid versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor végével az egykor napi kapcsolatban lévő versenyzők kissé eltávolodtak egymástól, az énekesek saját útjukat járják. Valaki azonban arról álmodozik, hogy ismét összehozza a csapatot - tudta meg a Life.hu.

Szabó Dávid nagyon élvezte az X-Faktor minden percét. Az énekes már saját útját járja, de társait sem felejtette el.

"Bevallom, nagyon hiányzik a műsorban megszokott pörgés. Erre mondják, hogy a jóhoz könnyű hozzászokni, így aztán én nem is lazítok. A cél az, hogy az életem továbbra is pörögjön, mint az X-Faktorban. A műsorban megismert barátaimmal azóta is tartom a kapcsolatot, Fehér Zolival minden héten beszélek és Timivel is váltottunk üzenetet azóta, hogy véget ért a verseny. Természetesen hiányoznak a többiek is, ezért mindenképpen tervezünk egy osztálytalálkozót" - mesélte Dávid.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Erőszakos szex miatt perlik a sorozatsztárthttp://www.life.hu/legykepben/20130121-mark-salling-a-glee-sztarja-eroszakosan-kozosult-baratnojevel-aki-beperelte.htmlMegvan, hogy ki nyeri a Voice-thttp://www.life.hu/legykepben/20130121-mezo-misi-enekese-pal-denes-nyeri-a-voicet-a-lifehu.html44 éves lenne a tragikusan elhunyt szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130121-molnar-csilla-magyar-szepsegkiralyno-44-eves-lenne.htmlSzázezer forintért árulja a testét VV Veronika?http://www.life.hu/legykepben/20130121-vv-veronika-allitolag-szazezer-forintert-vetkozik-es-szexel.htmlVisszatér Magdi anyus az RTL Klubrahttp://www.life.hu/legykepben/20130120-visszater-magdi-anyus-vagyis-fodor-zsoka-az-rtl-klub-a.htmlPedofilbotrányba keveredett a királyi családhttp://www.life.hu/legykepben/20130120-pedofilbotranyba-keveredett-a-brit-kiralyi-csalad-es-az-alkalmazottjaik.htmlPuzsér ócsárolja az Oscar-díjathttp://www.life.hu/legykepben/20130118-puzser-robert-kritikus-ocsarolja-az-oscar-dijat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.