Újabb ValóVilág-szereplőről derülhet ki, hogy pénzért árulja a testét. VV Veronika állítólag százezer forintért vállal egy estét, melynek során vetkőzik, de ugyanennyibe kerül egy normál szex is.A Life.hu-nak Veronika elárulta, hogy mit is érez a botrány kipattanása után.

VV Veronikáról már korábban is felröppentek olyan hírek, hogy áruba bocsátja bájait, VV Cristofel exe viszont akkor tagadta, hogy egy német nyelvű internetes oldalon lenne szexhirdetése. Állítása szerint valaki nagyon csúnyán visszaélt a fotóival. Néhány hónappal az eset után úgy tűnik, mégis igaz a vád: az egykori villalakó pénzért szexel - tudta meg a Blikk.

facebook.com/vvveronika

A Blikk munkatársai állítólag magát VV Veronikát hívták telefonon, akitől - korábbi kuncsaftjára hivatkozva - azt kérték, menjen el egy pókerpartira, ahol meztelenül kellene jelen lennie. A bulvárlap szerint a lány százezer forintot kért a meztelen ücsörgésért, de felajánlotta, hogy visz erotikus kellékeket, ha arra van igény, a szex ára pedig százezer forint per fő.
A bulvárlap szembesítette a felvett beszélgetéssel VV Veronikát, aki mindent tagadott. "Régen dolgoztam pókerteremben hivatalosan mint hosztesz, de ez még azelőtt volt, hogy beköltöztem volna a villába. Azóta nem veszek részt pókerpartikon semmilyen minősítésben, vetkőzni és szexelni pénzért pedig pláne nem szoktam" - mondta a lány.

"Kicsit ideges vagyok most, hogy ez megjelent rólam.Van családom, párkapcsolatom, nem szeretnék szerepelni most ezzel" -mondta munkatársunknak a lebukott lány.

VV Veronika súlyos árat fizetett a meggondolatlanságáérthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120712-valovilag-vv-veronika-titokzatos-betegsege.html Teljesen átalakult VV Veronika - Rá sem ismersz majd!http://www.life.hu/szepulj/20120622-teljesen-atalakult-vv-veronika-ra-sem-ismersz-majd.html Megszereztük! Íme VV Veronika rendőrségi vallomásahttp://www.life.hu/legykepben/20120510-megszereztuk-ime-vv-veronika-rendorsegi-vallomasa-miutan-vv-cristofel-megverte.html Cristofel egykori ellenfelével kavar VV Veronikahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120428-vv5-cristofel-egykori-ellenfele-kell-vv-veronikanak.html VV Veronika ráunt feltöltött ajkairahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120211-vv5-vv-veronika-raunt-feltoltott-ajkaira.html