Százezer forintért árulja a testét VV Veronika?

szex meztelen VV Veronika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb ValóVilág-szereplőről derülhet ki, hogy pénzért árulja a testét. VV Veronika állítólag százezer forintért vállal egy estét, melynek során vetkőzik, de ugyanennyibe kerül egy normál szex is.A Life.hu-nak Veronika elárulta, hogy mit is érez a botrány kipattanása után.

VV Veronikáról már korábban is felröppentek olyan hírek, hogy áruba bocsátja bájait, VV Cristofel exe viszont akkor tagadta, hogy egy német nyelvű internetes oldalon lenne szexhirdetése. Állítása szerint valaki nagyon csúnyán visszaélt a fotóival. Néhány hónappal az eset után úgy tűnik, mégis igaz a vád: az egykori villalakó pénzért szexel - tudta meg a Blikk.

facebook.com/vvveronika
facebook.com/vvveronika

A Blikk munkatársai állítólag magát VV Veronikát hívták telefonon, akitől - korábbi kuncsaftjára hivatkozva - azt kérték, menjen el egy pókerpartira, ahol meztelenül kellene jelen lennie. A bulvárlap szerint a lány százezer forintot kért a meztelen ücsörgésért, de felajánlotta, hogy visz erotikus kellékeket, ha arra van igény, a szex ára pedig százezer forint per fő.
A bulvárlap szembesítette a felvett beszélgetéssel VV Veronikát, aki mindent tagadott. "Régen dolgoztam pókerteremben hivatalosan mint hosztesz, de ez még azelőtt volt, hogy beköltöztem volna a villába. Azóta nem veszek részt pókerpartikon semmilyen minősítésben, vetkőzni és szexelni pénzért pedig pláne nem szoktam" - mondta a lány.

"Kicsit ideges vagyok most, hogy ez megjelent rólam.Van családom, párkapcsolatom, nem szeretnék szerepelni most ezzel" -mondta munkatársunknak a lebukott lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.