A frissen házasodott időjós nevetve osztotta meg a Life.hu munkatársával egy filmbemutatón, hogy valamit direkt eltitkolt az esküvőjéről szóló tudósításokkal kapcsolatban.

Aki nem mélyült bele az RTL Klub bájos időjósa villámesküvőjének történetébe az joggal hiheti azt, hogy Pataki Zita ahhoz a férfihoz, Ádámhoz ment hozzá, aki évek óta udvarolt neki, és akivel több nyilvános eseményen is megjelent. Zita elárulta, hogy a férje nem az a férfi lett, akit korábban megmutatott a nagyközönségnek.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Én nem nyilatkoztam soha le, hogy véget ért a kapcsolatom Ádámmal, és amikor kiderült, hogy eljegyeztek, akkor sem mondtam, hogy ez a férfi nem az a férfi!  Korábbi páromtól már másfél éve elváltam, a férjemet, Attilát pedig nyáron ismertem meg Székesfehérváron, egy barátnőm mutatott be neki. Első látásra szerelem volt a miénk, ezért fél év után, igaz szerelemből mentem férjhez. Csodálatos érzés, ha valaki szerelemből házasodik meg, ilyenkor nincs kompromisszum, csak azonos vágyak és álmok. Ennyi idősen már  vannak tapasztalatok és mások a meglátások. De elmondhatom, boldog vagyok, annyira, hogy ezt már nem tudom fokozni. Olyan, mintha minden nap esküvőm lenne!" - lelkendezett  Zita az Anna Karenina című film díszbemutatóján, ahová férje helyett a barátnője kísérte el, Attila ugyanis nem szereti a nyilvánosságot.

"Ma a barátnőmnek visszavittem a kölcsönfátylamat és a legnagyobb meglepetésemre nekem adta ajándékba, így megtarthattam ezt a kedves esküvői ruhadarabot. Nászút gyanánt tavasszal utazunk el pár napra városlátogatásra, a nagyobb utazás a barátnőm nyári, olaszországi esküvője lesz, akinek én leszek az esküvői tanúja. Az Amalfi partnál, Sorrentónál romantikusabb helyszínt nehéz lenne találni a nászúthoz" - mesélte Zita, aki tavasszal tart egy második esküvőt is.

Megszületett Shakira babája!http://www.life.hu/legykepben/20130123-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-kozos-gyermeke-megszuletett.html Kakukktojás a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130122-zsidro-tamas-nepszeru-fodrasz-is-enekel-a-nagy-duettben.html Összebalhéztak a magyar zenészek - Meglepő videó!http://www.life.hu/legykepben/20130122-osszebalheztak-a-magyar-zeneszek-dopeman-es-geszti-peter-is-megmondta.html A gyász miatt a munkába menekül Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130122-elhunyt-edesanyjat-gyaszolja-igy-a-munkaba-menekult-detar-eniko-szineszno.html Erdélyi Mónika váltott partnerekkel is el tudná képzelnihttp://www.life.hu/legykepben/20130122-erdelyi-monika-valtott-partnerekkel-is-el-tudna-kepzelni-a-tv2.html