Nem marad ideje a szerelemre az énekesnek

sztárok Gáspár Laci verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden egyszerre jött össze A Nagy Duett énekesének, aki elmondhatja, hogy idén egyelőre úgy fut a szekere, ahogy az mindig is szerette volna.

Az idei év jól kezdődött Gáspár Lacinak. Egyszerre három produkcióra készül és mostanra nyíltan felvállalta új barátnőjét, Nikit is, akivel már 10 hónapja alkot egy párt. Kérdés, hogy az új kapcsolat elbírja-e, hogy Laci szinte minden pillanatát munkával tölti.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A pizzasütésről készült fotókat megnézhetitek a képre kattintva

"A Nagy Duettben szerepelek Erdélyi Mónikával, de emellett készülök az Eurovízióra is, és mindemellett 'Hal a tortázom is'. Beindult az élet, most jócskán van pörgés, de én ezt szeretem. A dalomat is elkezdték játszani, amivel a dalfesztiválra készülök és szerintem ez nagy dolog. Úgy tervezem, ha én jutok ki, akkor magyarul fogunk énekelni, annak ellenére, hogy megvan a dal angolul is. Az idegen nyelvnek mindig van valami különlegessége a hallgató számára" - osztotta meg a Life.hu-val egy délutáni pizzasütőversenyen Gáspár Laci.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.