Veres Robi, vagy ahogy sokan ismerik MC DC négy éve még ünnepelt sztár volt, és rengeteget szerepelt tévében és rádiós műsorokban egyaránt. A haknikon megkeresett milliókat azonban mára már teljesen felélte.

Néhány éve szinte teljesen eltűnt a képernyőről Veres Robi, aki MC DC művésznéven vált ismertté a 2009-es Csillag születikben. A tehetségkutatót követően a Class FM állandó vendége volt és vezethette a Kész átverés műsort is az RTL-en. Robi azt mondta akkor, szeretne összegyűjteni ötmilliót, hogy megműttesse a gerincét, hiszen az operáció sokat segítene állapotán, ami gyerekkora óta megnehezíti a mindennapjait.

Forrás: [origo]

A fiú egyik lába négy centivel rövidebb, mint a másik, ezért csak bicegve tud járni. A sors azonban közbeszólt, és már nincs meg a műtétre összegyűjtött pénzt.

"Nagyon sokat kerestem, de el is szórtam a pénzt. Az, hogy szegény családból jöttem, felülírta a terveimet. A hirtelen jött gazdagság elvette az eszem, minden bevételemet technikai kütyükre költöttem, bulikra meg nőkre" - magyarázta a Borsnak MC DC.

"De semmit nem bántam meg. Harmincötig számoltam azokat a lányokat, akiket ágyba csaltam, rengeteget költöztem miattuk, az is sok pénzemet elvitte. De senki nem panaszkodott, tény, nem a lábamban van az erőm" - magyarázta Robi, aki azt mondja, új életet kezdett. Míg korábban havonta legalább egy lányt felszedett, kilenc hónapja már egy huszonnyolc esztendős nővel él együtt. Az RTL-lel továbbra is jó a kapcsolata, menedzsmentje helyett ezentúl saját maga szeretné irányítani az életét.

"Tudom, hogy a sikerünk múlandó, mindig lesznek újak. De tele vagyok tervekkel, amelyeket meg fogok valósítani. Szeretnék egy önálló lemezt, ami azóta sem valósult meg, óvodákban, gyerekeknek free­style-bábozni, és végre lesz egy fix pont is az életemben, a rádiózás. Haknikat meg szervezek magamnak. Voltak időszakok, amikor egy forintom sem volt és éheztem. Kölcsönkérni sem tudtam kitől, meg nem is szeretek. Újra lábra fogok állni, sokat tanultam az elmúlt évekből, okosabb, erősebb lettem" - magyarázta Robi, aki a F1rst FM rádión hetente nyomja majd a rímeit az éterben.

 

7 egészséges étel, melyet 2013-ban enned kellhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130109-szardinia-kelkaposzta-es-zabpehely-a-7-legegeszsegesebb-etel-melyet-2013ban.html Mi vár a 2013-ban született gyermekekre?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130121-ezoteria-es-csillagjegy-babahoroszkop-ez-var-a-2013ban-szuletett-gyermekekre.html Megszabadult ruháitól a fiatal magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-hien-a-vietnami-szarmazasu-enekesno-levetkozott-uj-klipjeben.html Ashton és Mila rossz hatással vannak egymásrahttp://www.life.hu/szeress/20130125-ashton-kucher-szinesz-es-mila-kunis-szineszno-szornyen-oltozkodnek-amikor.html Lesz folytatása a The Voice-nak a TV2-nhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-lesz-folytatasa-a-voice-tehetsegkutato-musornak-a-tv2n-indul-a.html Lemondott családjáról az ismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130124-szabo-gyozo-szinesz-a-nagy-duettben-fog-enekelni-csaladjat-ritkan.html VV Cristofel két volt barátnője is a a testéből élhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-vv-cristofel-a-valo-vilag-sztarjanak-ket-volt-baratnoje-is.html Eltáncol Csobot Adél mellől Istenes Bencehttp://www.life.hu/legykepben/20130122-istenes-bence-a-havazin-musorvezetoje-tancol-az-rtl-ii-.html Az arca miatt utasították vissza a nők Danny Blue-thttp://www.life.hu/legykepben/20130122-danny-blue-mentalista-tv2-sztarjat-nem-vettek-komolyan-az-internetes.html