Bemutatta a gyerekeinek új barátját Görög Zita

modell Görög Zita Seres Attila TV2 A Nagy Duett szerelem sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita ismét szerelmes. Új párja egy fiatal, belga férfi, akit a szép modell már a gyerekeinek is bemutatott - tudta meg a Life.hu.

Ismét rátalált a szerelem Görög Zitára, akinek új párja egy fiatal, belga férfi. "Magyarországon találkoztunk, hiszen ő is itt él. Ez egy komoly kapcsolat, már a gyerekeimnek is bemutattam őt" - árulta el Zita, aki egy éve vált külön gyermekei apjától, a Megasztár egykori koreográfusától, Seres Attilától.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

A szép modell ezután egy rövid ideig a VIP zenekar egykori énekese, Rakonczai Imre oldalán kereste a boldogságot, ám ez a románc nem bizonyult tartósnak. Ezután hosszú ideig egyedül volt. "Nyáron kibuliztam magam, és készen álltam egy új szerelemre, ami be is toppant az életembe" - mondta mosolyogva A Nagy Duett versenyzője, aki Pataky Attila oldalán lép színpadra a február 10-én induló show-ban.

Dammak Jázmin terheshttp://www.life.hu/legykepben/20130128-dammak-jazmin-magyar-szepsegkiralyno-terhes.htmlEddig 245 halálos áldozata van a brazíliai diszkótűznekhttp://www.life.hu/legykepben/20130127-tobb-mint-240-halalos-aldozata-van-a-braziliai-diszkotuznek-amit.htmlMegnémult az ismert Kossuth-díjas színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130127-megnemul-torocsik-mari-kossuthdijas-szineszno-egy-vigszinhazi-szerep-kedveert.htmlIntenzív osztályra került az ismert színészlegendahttp://www.life.hu/legykepben/20130127-influenza-virus-miatt-kerult-a-korhaz-intenziv-osztalyara-az-ismert.htmlErőszakos szexet akar a fiatal színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130127-szadomazo-szexet-akar-mila-kunis-szineszno-a-szurke-otven-arnyalata.htmlMáris összekülönbözött A nagy duett sztárpárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130125-gorog-zita-magyar-modell-es-pataky-attila-az-edda-frontembere.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.