Zsidró Tamás TV2 A Nagy Duett énekesnő verseny sztár Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandinak háromgyermekes anyaként is tökéletes az alakja. Az énekesnő a Life.hu-nak elárulta bombaformájának titkát.

Az énekesnő 37 évesen, háromgyermekes anyaként is kiváló formában van. A Nagy Duett versenyzője elárulta, hogy a rendszeres sportnak köszönheti lenyűgöző alakját. ""Nem tudok sport nélkül élni. Amióta az eszemet tudom, mozgok valamit. Vívtam, futottam, lovagoltam, dzsúdóztam, és a mai napig is heti háromszor mozgok. Ha másra nincs időm, az otthon lévő két súlyzómmal formálom a testem" - mesélte az énekesnő hozzátéve, hogy a másik titok az étkezésében rejlik.

Forrás: http://szandi.eu
Forrás: http://szandi.eu

Kattints a képre a fotókért: Szandi gyerekkorától napjainkig!

"Mindent eszem, de csak mértékkel. Minden nap fogyasztok édességet is, és van, hogy este nyolc óra után vacsorázik a család, de arra mindig odafigyelek, hogy ne egyek túl sokat" - mondta Szandi, aki profiként, Zsidró Tamás partnereként áll majd A Nagy Duett színpadára. A sztárpár tagjai már ismerték egymást, hiszen a Hal a tortán című műsorban egy héten keresztül együtt forgattak. Most azonban teljesen új helyzetben kell helytállniuk.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

"Kicsit nehezebb dolgom van, mint sok más profi versenytársamnak, hiszen Tamás nem színpadi ember, ezért nagyon izgul. Nem tudom, hogy mit fog kihozni belőle az élő show, a rengeteg néző, az egész versenyhelyzet, de én azon leszek, hogy a 24 éves színpadi rutinommal segítsek neki feloldódni a színpadon. Ez ugyan csak egy játék, de egyben verseny is és szeretnénk jól teljesíteni" - árulta el az énekesnő, aki azonban úgy érzi, hogy duettpartnerével sok közös van bennük. "Nagyon örülök, hogy Tamás lett a párom, hiszen ő is nagycsaládos, akárcsak én, és ennek köszönhetően is jól megértjük egymást. Amikor kiderült, hogy ő lesz a partnerem, azonnal meghívtuk vendégségbe, és ott helyben kitaláltuk és lepróbáltuk az első dalunkat. Már az első próba biztató volt, jó páros leszünk" - tette hozzá az énekesnő.

Elmarad az esküvője az Amerikai pite sztárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130128-elmarad-az-eskuvoje-az-amerikai-pite-sztarjanak-seann-william-scottnak.htmlNem marad ideje a szerelemre az énekesnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-gaspar-lacinak-a-nagy-duett-enekesenek-nem-marad-ideje-a.htmlBemutatta a gyerekeinek új barátját Görög Zitahttp://www.life.hu/legykepben/20130128-gorog-zita-magyar-modellnek-uj-baratja-van-akit-mar-a.htmlDammak Jázmin terheshttp://www.life.hu/legykepben/20130128-dammak-jazmin-magyar-szepsegkiralyno-terhes.htmlEddig 245 halálos áldozata van a brazíliai diszkótűznekhttp://www.life.hu/legykepben/20130127-tobb-mint-240-halalos-aldozata-van-a-braziliai-diszkotuznek-amit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.