Dundikának három férfi dirigál, de nem bánja

nadrág gyakorlás Dundika tánc Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig kedves, türelmes fiatal anyukának nincs ellenére, hogy a korábbi két férfi mellett most már egy harmadik is dirigál neki.


Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Dundika és Mészáros Máté

"Már három férfi dirigál nekem, de nem bánom. Számomra természetes, hogy otthon a férfi hordja a nadrágot, rosszul is érezném magamat, ha nekem kellene az egész családot igazgatnom. Miután a családban már gyakorlatot szereztem a férfiak határozott irányadásából, meg se kottyan, hogy táncpartnerem szavai is szentírásnak számítanak. Hallgatok Mészáros Mátéra, aki szerencsére meg van velem elégedve. Talán számít az is, hogy van némi táncos múltam. Kilencéves koromtól jazzbalettoztam, és táncoltam a Dáridóban is. Ez azért teljesen más, mint amit én táncoltam korábban. Itt nem csinálhatom azt, amit akarok, szigorú koreográfiát kell megtanulni, és ez elég nehéz. De hagyom, hogy Máté úgy irányítson és vezessen, ahogy jónak látja" - árulta el Dundika, aki az első táncot már el is sajátította, pedig betegsége miatt hátrányból indult a többiekkel szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.