Alaposan felöntött a garatra az ismert énekes

ital Kasza Tibor részeg nyaralás zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert zenész a világ legnagyobb partyján mulatott a hétvégén, Thaiföld egyik egzotikus szigetén, a buli azonban megviselte a szervezetét. Másnap alig tudott lábraállni.

Forrás: Facebook/Kasza Tibi
Forrás: Facebook/Kasza Tibi


Kasza Tibi a egy reggeli rádiós műsorba elefántháton utazva jelentkezett be Thaiföldről, és elmesélte a partin szerzett emlékeit. A zenész viccesen bevallotta, hogy akár a többi fiatal, ő is kifáradt a bulizásban.

"A party nagyon nagy buli volt Koh Pangan szigetén. A résztvevő 30-40 ezer fiatalból 8-10 ezernek elmondtam, hogy én mekkora nagy sztár vagyok és miért fontos, hogy meghívjanak egy italara. Bevallom, arccal homokban ébredtem a hatalmas buli után" - mesélte nevetve Tibi Balázséknak.

Izzadt testtel tombolt egy buliban Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/legykepben/20130129-megizzadva-kisse-illuminalt-allapotban-tombolt-egy-buliban-a-facebook-alapitoja.htmlWeisz Viktor: "Tudtam, hogy nem nyerhetek"http://www.life.hu/legykepben/20130128-weisz-viktor-a-the-voice-versenyzoje-tudta-hogy-pal-denest.htmlAgresszív és visszautasító volt Tóth Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130128-toth-gabi-enekesno-a-szombat-esti-lazban-ismet.htmlMegégett Mujahid Zoli arcahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-mujahid-zoltan-a-megasztar-egykori-versenyzojenek-arcat-szetegettek-a-sebhelyei.htmlBejelentette lemondását a királynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130128-bejelentette-a-lemondasat-beatrix-holland-kiralyno-aki-fia-vilmos-sandor.htmlA zsűriben folytatja a Szombat esti láz egykori versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130128-szombat-esti-laz-musorvezetoi-lilu-es-csonka-andras-keleti.htmlGesztesi: "Elváltunk, hogy jóban lehessünk Clauval"http://www.life.hu/legykepben/20130128-gesztesi-karoly-magyar-szinesz-liptai-claudia-a-tv2-sztarjarol-azert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.