Gombos Edina végre megmutatta férjének Amerikát

meleg műsorvezető utazás napfény Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igazán irigyelnivaló fotóval jelentkezett kollégáinál az Aktív műsorvezetője, aki a zord télből férjével és kislányával melegebb tájakra menekült.

Gombos Edinának nem kell havat lapátolnia az erdő szélén álló családi házuk elől. Az Aktív műsorvezetője egyszerűen kihagyta azt a pár hetet, amíg itthon intenzíven havazott, és tíz nappal ezelőtt télből a nyárba utazott. Kollégáinak küldött egy kedves üzenetet és egy kislányával közös fényképet a közösségi portálon, hadd irigykedjenek az itthon maradt dolgozók.
"Mindenkinek nagy puszit küldök a napfényes Floridából! Itt 30 fok van, úgyhogy megpróbálunk majd vinni belőle haza!" - írta Edina, akit a jövő héten már a képernyőn láthatunk, feltehetőleg csokibarnán.
Edina férje, a kubai származású Alberto, nyolc év várakozás után szeptemberben kapta meg a magyar állampolgárságot, aminek hiányában nem tudott családjával együtt külföldre utazni. A magyar útlevéllel először Londonba mentek, ahol Alberto diákként pár hónapig turistáskodott és már évek óta arra készült, hogy megmutassa feleségének a várost. Az idén pedig Amerika felé vették az irányt, ahová a férfi kubaiként mindig is vágyott.

Forrás: Facebook/Gombos Edina
Forrás: Facebook/Gombos Edina


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.