Rettenetesen berúgott a Heti hetes sztárja

család Franciaország Majka rapper ivászat síelés fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családja nélkül utazott el Franciaországba síelni és fellépni Majka, aki alaposan kirúgott a hámból: barátaival őrületes bulit csaptak, rettenetesen berúgtak, sőt egyikük el is veszett a síparadicsomban - tudta meg a Life.hu.

Családja nélkül pihen és síel Franciaországban Majka, aki egy fellépés miatt utazott ki a síparadicsomba baráti társaságával. A Heti hetes sztárja épp egy nagyon nehéz időszakban hagyta magára menyasszonyát, Dundikát közel egy hétre. Az egykori playmate is szerepel az RTL II-n induló Szombat Esti Lázban, és rengeteg feladat, próba vár rá. Ahogy azt már korábban megírtuk, a próbák alatt a kisfiukra, Mariánra bébiszitter vigyáz.

Forrás: Facebook/Péter Majoros
Forrás: Facebook/Péter Majoros



Majka elárulta, hogy kihasználják a néhány napos pihenést és amolyan pasisan, alaposan kimulatják magukat. "Néhány napja alaposan berúgtunk és Attila barátomat el is hagytuk, így ő aztán valamikor hajnalban keveredett vissza a szállásra" - nevetett a rapper, aki napközben síeléssel tölti az időt. "A többiek még csak most tanulnak én viszont már 4-5 éve rendszeresen síelek. Amint lehet, a kisfiamat is elviszem magammal" - tette hozzá Majka, aki azt is elmondta, hogy idén a családdal is pihennek majd néhány napot. "Áprilisban utazunk el valami meleg helyre, lehet, hogy Barcelonába, de most 5 napig csak mi, pasik bulizunk. Egy fesztivál sztárfellépőiként vendégeskedünk egy kis francia faluban."

Megváltoztatta az életét a Szombat esti láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-szilveszter-gazda-a-szombat-esti-laz-otthagyta-gazdasagat-es.htmlBombaformában van Szandihttp://www.life.hu/legykepben/20130128-szandi-magyar-enekesno-a-nagy-duett-sztarja-bomba-formaban-van.htmlPapucs lett Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/legykepben/20130130-papucs-lett-ashton-kutcher-szinesz-aki-meg-londonba-is-koveti.htmlCsodálatosan néz ki! 26 kilót fogyott a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-vegh-judit-a-joban-rosszban-sztarja-26-kilot-fogyott-terhessege.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.