VV Éva Való Világ valóságshow celeb Baukó Éva sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éjszaka közepén hívott rendőröket Baukó Éva, mert az apja összeverte. A ValóVilág egykori sztárja börtönbe küldené erőszakos családtagját.

Szerda éjszaka Baukó Évát a lakásán összeverte az édesapja. A ValóVilág egykori sztárja, aki úgy érzi, hogy az apja miatt kezdett el inni, és miatta lett pánikbeteg is, börtönbe záratná erőszakos családtagját, aki az elmúlt évek során számos alkalommal bántalmazta.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Kiütötte magát Gáspár Laci- cserben hagyta duettpartneréthttp://www.life.hu/legykepben/20130201-gaspar-laci-a-nagy-duett-versenyzoje-kiutotte-magat-erdelyi-monika.htmlIntenzív osztályra került az ismert pornósztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130131-intenziv-osztalyra-kerult-a-vilag-legismertebb-pornosa-ron-jeremy-akit.htmlKirúgták a Class FM Morning Show-jának rádiósát!http://www.life.hu/legykepben/20130131-kovary-anett-a-class-fm-hirolvasomusorvezetojet-kirugtak.htmlGombos Edina végre megmutatta férjének Amerikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130130-gombos-edina-az-aktiv-musorvezetoje-ferjevel-a-kubai-szarmazasu-albertoval.htmlÚjra szerelmes az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130131-ujra-szerelmes-az-xfaktor-enekesnoje-kovats-vera-akinek-uj-baratja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.