műsorvezető MTV DTK Show D. Tóth Kriszta sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy mibe fogott D. Tóth Kriszta a DTK Show megszűnése óta. A műsorvezető évekkel ezelőtt elvesztett édesanyjának történetét írja meg - tudta meg a Life.hu.

Mindössze 22 éves volt D. Tóth Kriszta, amikor édesanyját, majd nem sokra rá a nagymamáját is elveszítette tüdőrákban. A műsorvezető eddig nem szívesen nyilatkozott a tragédiával kapcsolatosan, de most őszintén el akarja mondani a nagyvilágnak, amit az édesanyjáról gondol. Épp ezért döntött úgy, miután megszűnt a DTK Show, hogy belefog a régóta vágyott könyv megírásába. A tervét ő maga osztotta meg a blogján.

Forrás: DTK Show
Forrás: DTK Show

"10 éve készülök arra, hogy megírjam anyámat. Először nagyjából 5 évvel a halála után mondtam ki hangosan, hogy könyvet akarok írni róla. Számomra a szándék onnantól számít valódinak. Egészen addig tartott, míg eltemettem őt végre magamban. Azóta pedig csöndesen gyászolom, megpróbálom megérteni őt, elfogadni az esendőségét, feldolgozni a hibáit, értelmezni a logikáját. És keresem hozzá a történetet. A mamám a legkomplikáltabb ember, akit valaha ismertem. Éles eszű és szavakész, kíméletlenül őszinte, de titokzatos, ellentmondásos, de ellenállhatatlan, anyagias, de nagyvonalú, exhibicionista, de túlérzékeny... És elképesztően nagyravágyó. Egy bivalyerős nőalak, akit, ha úgy tetszik, a sors arra teremtett, hogy egy regény központi figurája legyen" - írja Kriszta, aki azt is elárulja, hogy miként próbál hozzányúlni ehhez a nehéz, érzelmileg is megterhelő témához.

" Hát ezzel foglalkozom most. Egy regénnyel, középpontjában A NŐ-vel, akit anyámból gyúrok. Magam pedig a bőrébe bújok - képzelhetitek, micsoda utazás ez számomra. És egy történettel, amelyből kiderül, hogy vajon tényleg akkor járunk-e jobban, ha teljesülnek az álmaink" - írta blogján a műsorvezető, aki ígéri, hamarosan a képernyőre is visszatér.

Börtönbe küldené apját VV Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130201-bauko-eva-a-valo-vilag-egykori-sztarja-bortonbe-kuldene-apjat.htmlKiütötte magát Gáspár Laci- cserben hagyta duettpartneréthttp://www.life.hu/legykepben/20130201-gaspar-laci-a-nagy-duett-versenyzoje-kiutotte-magat-erdelyi-monika.htmlIntenzív osztályra került az ismert pornósztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130131-intenziv-osztalyra-kerult-a-vilag-legismertebb-pornosa-ron-jeremy-akit.htmlKirúgták a Class FM Morning Show-jának rádiósát!http://www.life.hu/legykepben/20130131-kovary-anett-a-class-fm-hirolvasomusorvezetojet-kirugtak.htmlGombos Edina végre megmutatta férjének Amerikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130130-gombos-edina-az-aktiv-musorvezetoje-ferjevel-a-kubai-szarmazasu-albertoval.htmlÚjra szerelmes az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130131-ujra-szerelmes-az-xfaktor-enekesnoje-kovats-vera-akinek-uj-baratja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.