Kiütötte magát Gáspár Laci - cserbenhagyta duettpartnerét

TV2 A Nagy Duett Erdélyi Mónika Gáspár Laci sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berúgott a Hal a tortán forgatásán és kiütötte magát Gáspár Laci, ezért nem ment el A Nagy Duett első közös énekpróbájára. Ezzel már a műsor kezdetén cserbenhagyta duettpartnerét, Erdélyi Mónikát.

Gáspár Laci berúgott a Hal a tortán legújabb sorozatának forgatásán, amikor L. L. Junior kisfiának érkezését ünnepelte a stábbal együtt.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Az énekes úgy kiütötte magát a szerdai forgatáson, hogy képtelen volt felkelni és részt venni A Nagy Duett első közös próbáján. Így Erdélyi Mónika hoppon maradt. A műsorvezető egy ideig elkeseredetten kereste duettpartnerét, majd az énektanárral mégis énekelt egy kicsit, de a munka nyilván nem tudott úgy haladni, ahogy Gáspár Laci jelenlétében haladt volna. A páros ezzel azonnal hátrányba került, hiszen feszített tempóban kell dolgozniuk, hogy a február 10-i első élő show-n képesek legyenek a maximumot nyújtani.

"A Hal a tortánt forgattuk, én láttam vendégül a társaimat. Hajnalig tartott a forgatás, és reggel egyszerűen nem bírtam felkelni. Sajnálom, hogy így alakult" - magyarázkodott a Blikknek Gáspár Laci.

Intenzív osztályra került az ismert pornósztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130131-intenziv-osztalyra-kerult-a-vilag-legismertebb-pornosa-ron-jeremy-akit.htmlKirúgták a Class FM Morning Show-jának rádiósát!http://www.life.hu/legykepben/20130131-kovary-anett-a-class-fm-hirolvasomusorvezetojet-kirugtak.htmlGombos Edina végre megmutatta férjének Amerikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130130-gombos-edina-az-aktiv-musorvezetoje-ferjevel-a-kubai-szarmazasu-albertoval.htmlÚjra szerelmes az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130131-ujra-szerelmes-az-xfaktor-enekesnoje-kovats-vera-akinek-uj-baratja.htmlHererákja van a műsorvezetőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130131-hererakja-van-es-kemoterapias-kezelest-kap-jeremy-kyle-angol-teve.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.