Szemet hunyna az énekesnő szerelme félrelépésén

csók Brasch Bence pár Lola Szerelem (film) kapcsolat énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lola és párja, a Csillag születik versenyzőjeként megismert Brasch Bence kapcsolatát úgy tűnik, semmi sem dúlhatja fel.

Lola annyira szereti énekes barátját, hogy még azon is túltenné magát, ha Bence egy átmulatott éjszaka során egy másik lánnyal csókolózna.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Nagyon régóta ismerem Bencét, és sok mindent átéltünk már együtt. Persze eléggé egoista vagyok ahhoz, hogy földhöz vágjam magam és hatalmasat hisztizzek, de úgy gondolom, valahogy biztosan meg tudna vigasztalni" - vallotta be Lola a SuperMokka műsorában.
Habár a 23 éves énekesnő túltenné magát párja botlásán, mégsem tudja elképzelni, hogy ez megessen a kapcsolatukkal.
"Egy csók is meglepne, mert úgy gondolom, hogy Bencével lelkileg nagyon összetartozunk, és amíg lelkileg minden rendben van, addig nem nagyon történik ilyen."

Halott édesanyjáról ír könyvet D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/legykepben/20130201-dtoth-kriszta-magyar-musorvezeto-konyvet-ir-halott-edesanyjarol.htmlBörtönbe küldené apját VV Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130201-bauko-eva-a-valo-vilag-egykori-sztarja-bortonbe-kuldene-apjat.htmlKiütötte magát Gáspár Laci - cserbenhagyta duettpartneréthttp://www.life.hu/legykepben/20130201-gaspar-laci-a-nagy-duett-versenyzoje-kiutotte-magat-erdelyi-monika.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.