Az év legnagyobb sztárparádéján, a Story Ötcsillag-gálán adták át az év legsikeresebb és legkiemelkedőbb személyiségeinek és produkcióinak az üvegszobrocskát, amit kizárólag fehér kesztyűben lehet átvenni. A Life.hu munkatársai a helyszínről közvetítettek. Díjat kapott a Life.hu sztárszerzője, Ördög Nóra mellett Sebestyén Balázs és Majka Belehalok című száma is.


A gálán először az Érték-díjakat osztották ki, amelyeket a szakma határoz meg. A Média Érték-díjat Méhes Gábor sportriporter kapta. Érdekesség, hogy tavaly Az év médiaszemélyisége szintén sportriporter volt, azt a díjat Egri Viktor zsebelte be. Érték-díjasok között a Színésznő kategóriában idén Bata Éva, a Vígszínház művésze, Színész kategóriában Rancsó Dezső, a Magyar Színház tagja kapta meg az ismert üvegszobrocskát. A szakma Zene kategóriában Balázs Elemér dobosnak ítélte oda a díjat.

Forrás: Próbakő Kommunikáció
A díjazottak

Az Év műsorvezetője Sebestyén Balázs lett, aki a Csodalámpa Alapítvány után Csodalámpának keresztelte a kapott csillagot. Bezsebelt egy elismerést kislánya születése előtt a Life.hu sztárszerzője, Ördög Nóra is, akit a közönség a legjobb női műsorvezetőnek javasolt. Nóra már tavaly megtapasztalta, milyen érzés fehér kesztyűben átvenni a díjat, ugyanis az elmúlt évben az év televíziós produkciójának titulált X-Faktor nevében vette át az elismerést. Nóra a csillagot kislányára utalva Csíkos Angyalnak nevezte el. Hogy miért? Arra csak ő és férje, Nánási Pál tudják a választ.Forrás: Próbakő Kommunikáció
A Morning Show csapata

Az Év színészének járó elismerést Száraz Dénes kapta, aki Csendnek keresztelte a csillagot. Az ok prózai: a Jóban Rosszban színésze szereti a csendet. Az év zenei produkciója Majka Belehalok című slágere lett. A Heti hetes sztárja a Három királyok nevet adta a csillagának. Az év televíziós produkciója az X-Faktor lett. A csillagot nagyon kreatívan nevezték el: X-Faktor 2012 lett. Az év leg-legjének járó elismerést a ClassFM Morning Show-ja kapta, amely az első olyan rádiós produkció, amely ebben a kategóriában nyerni tudott. A csillag neve - mily meglepő - Morning Show.

Halott édesanyjáról ír könyvet D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/legykepben/20130201-dtoth-kriszta-magyar-musorvezeto-konyvet-ir-halott-edesanyjarol.html Pál Dénes: "Magányos vagyok"http://www.life.hu/legykepben/20130201-pal-denes-a-the-voice-nyertese-magyarorszag-hangja-maganyos.html Börtönbe küldené apját VV Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130201-bauko-eva-a-valo-vilag-egykori-sztarja-bortonbe-kuldene-apjat.html Kiütötte magát Gáspár Laci - cserbenhagyta duettpartneréthttp://www.life.hu/legykepben/20130201-gaspar-laci-a-nagy-duett-versenyzoje-kiutotte-magat-erdelyi-monika.html Intenzív osztályra került az ismert pornósztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130131-intenziv-osztalyra-kerult-a-vilag-legismertebb-pornosa-ron-jeremy-akit.html Kirúgták a Class FM Morning Show-jának rádiósát!http://www.life.hu/legykepben/20130131-kovary-anett-a-class-fm-hirolvasomusorvezetojet-kirugtak.html Gombos Edina végre megmutatta férjének Amerikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130130-gombos-edina-az-aktiv-musorvezetoje-ferjevel-a-kubai-szarmazasu-albertoval.html Újra szerelmes az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130131-ujra-szerelmes-az-xfaktor-enekesnoje-kovats-vera-akinek-uj-baratja.html Pénzért teszi kockára egészségét Szabó Zsófi?http://www.life.hu/legykepben/20130131-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-sztarja-penzert-fogy-kockara-teszi.html