házasság család Való Világ valóságshow VV Béci sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta várandós kedvesét VV Béci. A Life.hu januárban írta meg, hogy a valóságshow-hős apai örömök elé néz, aki most büszkén mutatta meg a világnak, milyen csinos a terhesség félidejében járó kedvese.

VV Béci hamarosan apa lesz és úgy tűnik, hogy emiatt érzett örömét szívesen osztja meg a nagyvilággal is. A valóságshow-hős a legnagyobb közösségi oldalon mutatta meg várandós kedvesét, a kép alá pedig csupán annyit írt: "Kis családommal!"

VV Béci Facebook oldala
VV Béci Facebook oldala


Ahogy azt januárban megírtuk, Béci szintén a közösségi oldalon, egy könyvről készült fotó segítségével adta a világ tudtára, hogy hamarosan apa lesz. A ValóVilág egykori sztárja és kedvese, Adrienn mindössze egy hónappal az eljegyzés után, egy villámgyorsan szervezett esküvőn fogadott egymásnak örök hűséget. Akkor még tagadták, hogy a családalapítás miatt siettek így a házassággal, de nem sokkal később mégis kiderült, hogy - legnagyobb örömükre - hamarosan bővül a família.

Dundikának három férfi dirigál, de nem bánjahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-dundika-a-szombat-esti-laz-tancosa-akinek-harom-ferfi-dirigal.htmlKeményen küzd az erotikus kisugárzásért a Barátok közt Nórájahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-varga-izabella-baratok-kozt-ugyvednoje-a-szombat-esti-lazban.htmlA viharos szél után 15 centi hó is jöhethttp://www.life.hu/legykepben/20130203-idojaraselorejelzes-viharos-szel-havazas.htmlŐk kapták a Story Ötcsillag-díjakathttp://www.life.hu/legykepben/20130201-story-otcsillag-gala-kozonsegdijasai-ordog-nora-az-ev-musorvezetonoje-sebestyen.htmlÍgy flörtöl Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130202-video-interju-bodi-sylvi-es-debreczeni-zita-modellel-a-sugarbird.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.