A legnagyobb sztárok fogtak össze a nőkkel szembeni erőszak ellen

nyertes Pál Dénes Kulka János Kepes András műsorvezető celeb The Voice sztár versenyző Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaksity Kata, Kepes András, Kulka János és Pál Dénes. Hogy mi a közös bennük? A Life.hu megtudta.

Egy ügy érdekében fogott össze Jaksity Kata, Kulka János, Kepes András és a Voice nyertese, Pál Dénes.

Fotó: Marton Bálint
Fotó: Marton Bálint

A céljuk, hogy felemeljék hangjukat a nők elleni erőszak miatt, ami jelenleg 1 milliárd nőt érint a Földön. A világban minden harmadik, hazánkban minden negyedik nő szenved testi vagy lelki erőszak miatt.

Nem véletlen, hogy a kezdeményezés arca épp Jaksity Kata lett. "Azonnal megfogott az ötlet, hogy nem táblákkal vonulunk az utcán és lázadozunk, tüntetünk, hanem tánccal fejezzük ki nemtetszésünket. A tánc a legerősebb kifejező eszközeink egyike, miközben nem széthúz, hanem épp ellenkezőleg összehoz embereket. Olyan ereje lehet, amelyre végre még többen odafigyelhetnek. Modellként rengeteg show-ban vettem részt, és később magam is rendeztem. Ha lehetne, a mai napig szerveznék ilyeneket, de más irányba terelődött az életem. Most viszont itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy ez irányú kreativitásomat és fantáziámat is kiéljem. És ráadásul mindezt egy jó ügy szolgálatában. Szóval az én felelősségem alá tartozik a teljes "flashmob", dalostul, táncostul...és mondhatom nagyon ki fogunk tenni magunkért, mi magyarok!"- mondta lelkesen a műsorvezető, aki nem először áll egy jó ügy mellé. Legutóbb egy magyarok által támogatott kenyai árvaházba látogatott el.

Nézd meg te is a megdöbbentő videót és ha egyetértesz, emeld fel a hangod és táncolj értünk, nőkért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.