Balzsay Károly világbajnok ökölvívás visszavonulás sportoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportoló a kora miatt döntött a visszavonulás mellett, valamint csalódott a klubjában is, emiatt úgy érzi, hogy most kell kiszállnia.

Balzsay Károly, a Boksz Világszervezet (WBO) és a Boksz Világszövetség (WBA) 33 éves, korábbi félnehézsúlyú világbajnoka 2013. február 4-én egy sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy befejezi profi pályafutását.

Forrás: MTI/Illyés Tibor
Forrás: MTI/Illyés Tibor

Balzsay úgy érzi, a csúcson hagyta abba, de állítása szerint a sporttól nem szakad el, mivel június 15-én indulni akar a BalatonManen, hogy bebizonyítsa, van még benne erő.

Forrás: MTI

Kislánya lesz a Jóban Rosszban sztárpárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-kondakor-zsofinak-es-kembe-sorellnek-a-joban-rosszban-sztarparjanak-nyar.htmlVV Béci megmutatta várandós feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/20130203-vv-beci-megmutatta-varandos-kedveset.htmlElrontotta a dal szövegét a színpadon a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-tatar-csilla-musorvezeto-merget-ivott-karda-bea-enekesno-elrontotta-a.htmlGazdasszonyt nevel partneréből az RTL sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-szilveszter-gazda-a-szombat-esti-laz-versenyzoje-gazdasszonyt-nevel-molnar.htmlVállalhatatlanra itta magát a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130204-braghini-rozina-a-sorozat-bodolai-orsija-sokat-ivott-es-berugott.htmlPlasztikáztatott Keresztes Ildikó?http://www.life.hu/legykepben/20130204-keresztes-ildiko-enekesno-plasztikaztatta-az-orrat.htmlPornószínésznővel jár az ismert sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-pornoszinesznovel-jar-a-tobbszoros-olimpiai-bajnok-uszo-michael-phelps-aki.htmlJóval fiatalabb sportoló oldalán tűnt fel a szexis énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121218-erdohegyi-brigitta-enekesno-joval-fiatalabb-autoversenyzo-nagy-norbert-oldalan-tunt.htmlTragikusan fiatalon elhunyt a népszerű sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20121130-nedu-onyeuku-amerikai-sportolo-kosaras-meghalt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.