Kocsis Tibor megműttette elálló füleit. Az énekes sokáig gondolkozott rajta, vajon kés alá feküdjön-e, vagy sem, de végül a plasztikai műtét mellett döntött.

Az operáció már hetekkel ezelőtt megvolt, de Tibi nem szeretett volna a nyilvánosság elé állni mindaddig, amíg ő maga nem látta a végeredményt. Az RTL Klub tehetségkutatójának győztese bevallotta, hogy már nem bírta elviselni a rengeteg kritikát, amit a fülei miatt kapott.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Leginkább a fotózásoknál és a kameráknál zavart a dolog. Amikor visszanéztem magam, nem tetszett annyira a látvány, de már szerencsére megoldódott a probléma. Nagyon jól bírtam a műtétet, én is meglepődtem magamon. Különösebben nem zavart és nem is fájt, az első éjszaka viszont nehéz volt" - mondta az RTL Klubnak az énekes, aki hallójárat-gyulladásának kezelésével kombinálta össze az esztétikai beavatkozást.

 

Öccse szerelmi életétől függ a Szombat Esti láz táncosának sikerehttp://www.life.hu/legykepben/20130204-vastag-csaba-szombat-esti-laz.html Egyedül kezdett új életet az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-csobot-adel-uj-lakasba-koltozott-de-szerelme-nem-koltozott-vele.html Kimondták a sztárpár válásáthttp://www.life.hu/legykepben/20130205-fekete-david-a-megasztar-versenyzoje-es-cserpes-laura-magyar-enekesno.html Hiányzik a szerelem a műsorvezető életébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130201-gianni-imadja-a-kavet-es-akar-agyba-is-viszi-szerelmenek.html Maszkok, móka, marhakolomp - Farsangolj itthonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20130204-mohacs-moha-szentes-a-legjobb-farsangi-programok-magyarorszagon.html Szabó Zsófi smink előtt és után - Fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130205-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-smink-nelkuli-fotot-posztolt.html VV Béci megmutatta várandós feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/20130203-vv-beci-megmutatta-varandos-kedveset.html Elrontotta a dal szövegét a színpadon a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-tatar-csilla-musorvezeto-merget-ivott-karda-bea-enekesno-elrontotta-a.html Vállalhatatlanra itta magát a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130204-braghini-rozina-a-sorozat-bodolai-orsija-sokat-ivott-es-berugott.html Plasztikáztatott Keresztes Ildikó?http://www.life.hu/legykepben/20130204-keresztes-ildiko-enekesno-plasztikaztatta-az-orrat.html