Az Irigy Hónaljmirigy tagjai Barcelonában pihenték ki a tavalyi hajtást. A városlátogatás alatt Sipos Tamás döbbenten fedezte fel eddig rejtett betegségét, amiről a Life.hu újságírójának mesélt először.

Sipos Peti és Tomi családjukkal indultak felfedezni a várost, ahol az egyik legfőbb nevezetesség, a Sagrada Família is sorra került. A toronyban Tomira rátört a pánik.

Forrás: Red Lemon Media

"A nyaralás során megpróbáltuk az összes híres látnivalót feltérképezni. Rengeteg helyen jártunk, természetesen a Sagrada Famíliát sem hagyhattuk ki. Nagyon gyönyörű az épület és élőben még hatalmasabb, mint ahogy elképzeltük. Felmentünk a legmagasabb pontjára, ahová a turistákat engedik, ekkor fordult minden rosszra. Ugyanis a látvány tényleg gyönyörű, de nekem tériszonyom van. Felfelé még csak-csak ment, de mikor le kellett volna jönnünk teljesen lefagytam, úgy kellett lesegíteni, mert inamba szállt a bátorság. Petiék persze azóta ezzel ugratnak" - emlékezett vissza a kalandra Sipos Tomi.

Forrás: Red Lemon Media

Kimondták a sztárpár válásáthttp://www.life.hu/legykepben/20130205-fekete-david-a-megasztar-versenyzoje-es-cserpes-laura-magyar-enekesno.html Hiányzik a szerelem a műsorvezető életébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130201-gianni-imadja-a-kavet-es-akar-agyba-is-viszi-szerelmenek.html Visszavonult Balzsay Károly ökölvívóhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-visszavonul-balzsay-karoly-a-boksz-vilagszervezet-wbo-es-a-boksz.html Kislánya lesz a Jóban Rosszban sztárpárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-kondakor-zsofinak-es-kembe-sorellnek-a-joban-rosszban-sztarparjanak-nyar.html VV Béci megmutatta várandós feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/20130203-vv-beci-megmutatta-varandos-kedveset.html Elrontotta a dal szövegét a színpadon a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-tatar-csilla-musorvezeto-merget-ivott-karda-bea-enekesno-elrontotta-a.html