Irigy Hónaljmirigy torony pánik zenész városlátogatás Sipos Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Irigy Hónaljmirigy tagjai Barcelonában pihenték ki a tavalyi hajtást. A városlátogatás alatt Sipos Tamás döbbenten fedezte fel eddig rejtett betegségét, amiről a Life.hu újságírójának mesélt először.

Sipos Peti és Tomi családjukkal indultak felfedezni a várost, ahol az egyik legfőbb nevezetesség, a Sagrada Família is sorra került. A toronyban Tomira rátört a pánik.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

"A nyaralás során megpróbáltuk az összes híres látnivalót feltérképezni. Rengeteg helyen jártunk, természetesen a Sagrada Famíliát sem hagyhattuk ki. Nagyon gyönyörű az épület és élőben még hatalmasabb, mint ahogy elképzeltük. Felmentünk a legmagasabb pontjára, ahová a turistákat engedik, ekkor fordult minden rosszra. Ugyanis a látvány tényleg gyönyörű, de nekem tériszonyom van. Felfelé még csak-csak ment, de mikor le kellett volna jönnünk teljesen lefagytam, úgy kellett lesegíteni, mert inamba szállt a bátorság. Petiék persze azóta ezzel ugratnak" - emlékezett vissza a kalandra Sipos Tomi.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.