háziasszony modell fotó Bódi Sylvi Debreczeni Zita spagetti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Háziasszonyt faragott a fotográfusként dolgozó Debreczeni Zita kolléganőjéből, Bódi Sylviből, igaz, csak egy remek képsorozat erejéig.

Minden korgó gyomorral hazatérő férfi álma lehetne a spagettivel és egy pohár vörösborral szexis ruhában pózoló modell, aki az olasz háziasszony szerepében is kifejezetten dögös és csábító.
"A stylistunk keresett egy régebbi bútorokkal berendezett albérletet, ahol nem túl trendi környezetben, piros zománcozott lábasok mellett pózol a csipkeruhába öltözött Sylvi. A fotókon mint olasz háziasszony jelenik meg, de ő még ilyen környezetben is inkább egy olasz díva hatását kelti. Egy egész estét igénybevett a fotózás, délután 6 óra körül kezdtük és éjfélkor fejeztük be. Nagyon jól szórakoztunk, kicsit féltem tőle, de Sylvi egyáltalán nem ódzkodott beletúrni a paradicsomos spagettibe a gyönyörű ruhájában. A képek pedig magukért beszélnek, Sylvi minden körülmények között gyönyörű" - osztotta meg velünk Debreczeni Zita.

Fotó: Debreczeni Zita
Fotó: Debreczeni Zita

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.