VV Leonidasz VV Gigi rendőrség bűncselekmény baleset Való Világ valóságshow VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk információi szerint két évvel ezelőtt ittasan karambolozott VV Leonidasz és a bátyja Leányfalun. Az eset után azonban nem a rendőrséget, hanem VV Gigit értesítették, aki gondolkodás nélkül a két fiú segítségére sietett. Az ügy máig nem tisztázódott.

VV Béci elmondása szerint húgát csak a jószándék vezérelte akkor, amikor összeszedte spórolt pénzüket, 300.000 forintot és a baleset helyszínén odaadta Leonidaszéknak. Gigi két hétre adott kölcsön, a pénzüket azonban azóta sem kapták vissza.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A hamarosan édesapává váló Bécinek azonban most fogyott el a türelme és azt reméli, a nyilvánosság bevonásával előbb jut majd pénzhez. Hogy mikor kapja vissza spórolt pénzét a sztár, egyelőre nem lehet tudni, Leonidasz bátyja ugyanis ahelyett, hogy fizetne, SMS-ben fenyegette meg a sztárt, hogy kitépi a nyelvét.

"Ha volt is ilyen incidens, mert már alig emlékszem rá, két éve történt, ezt kizárólag a bátyám kezelte. Az én kezembe pénzt sem Gigi, sem Béci nem adott" - válaszolta VV Leonidasz a Blikk megkeresésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.