műsorvezető fogyás táncosnő Bálint Antónia hajszín Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Antónia maga sem gondolta volna, hogy a Szombat Esti Lázban való szereplésével több változás is beköszönt az életébe.

Egyre barnább lesz a Szombat Esti Láz egykor szőke táncosnőjének a haja, és egyre kisebb ruhákra van szüksége.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kattints a képre és nézd meg, kik táncolnak majd a Szombat Esti Lázban!

"Valóban barnább lett a hajam, mondhatom, hogy táncospáromhoz, Angyal Andrishoz barnulok. Eddig szőke melír volt benne, most barna. Nem álltam meg ennél a színnél, még barnábbat szeretnék. Ebben az időszakban valahogy jobban szeretem ezt a színt" - árulta el Antónia, aki nem fogyókúrázik, mégis egyre karcsúbb.

"Minden nap próbálunk, és ez rengeteg energiámba kerül. A próbaruhám egyre nagyobb lesz, szinte minden alkalommal be kell venni a derekából. Annak örülök, hogy nem kell fogyókúráznom, ráadásul kénytelen vagyok normálisan étkezni, hogy bírjam az iramot. Azért arra figyelek, hogy mit eszem" - osztotta meg a táncosnőként debütáló műsorvezető, aki minden este igyekszik hazaérni 9 órára, hogy ő fektesse le kislányát.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Amerikában került kórházba a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130205-mujahid-zoli-enekes-egy-virussal-amerikaban-kerult-korhazba-ahol-nem.htmlMegdöbbent partnere hangjától Bangó Margithttp://www.life.hu/legykepben/20130206-bango-margit-a-nagy-duett-vilaghiru-enekesnoje-megdobbent-partnere-lakatos.htmlTetszik neki, de Dopeman mégsem nyomul rá Szinetár Dórára - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130206-dopeman-a-rapper-nem-nyomul-ra-mesterere-szinetar-dorara.htmlMegfélemlítették Komár László özvegyéthttp://www.life.hu/legykepben/20130207-komar-laszlo-elhunyt-enekes-hagyatekaert-volt-felesegei-harcolnak.htmlÉlő adásban osztotta ki a műsorvezetőt az ismert színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130206-kovacs-patricia-musorvezeto-megkerdojelezte-hogy-jot-tesze-koos-reka-szinesznonek.htmlÚjra szerelmes a TV2 egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130206-ujra-szerelmes-a-tv2-egykori-idojosa-onyutha-judit-aki-ismet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.