A Nagy Duett szerelem menedzser Csézy énekesnő mecénás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letelt a gyászév, Csézy azóta nyilvánosan is mutatkozik Szabó László hatóanyag-kutató üzletemberrel, akihez akkor költözött, amikor korábbi szerelme, Lajos László másfél évvel ezelőtt öngyilkos lett.

Egy emberben találta meg a szerelmet, a mecénást és a menedzsert az énekesnő, aki A Nagy Duett produkcióban Gesztesi Károllyal fog együtt énekelni.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Az elmúlt időszakban csendben maradtunk, most viszont elérkezett az idő, hogy kilépjünk a nyilvánosság elé. A hétvégi gálára is együtt érkeztünk, és most, hogy Csézy szerepel A Nagy Duettben, ha tehetem, ide is elkísérem minden próbára. Nem vagyok élete minden percében mellette, hisz nekem is van munkám, nem tudok folyamatosan utazni. De ha kell, szívesen segítek neki, hisz a kedvelője vagyok annak, amit csinál, és természetesen szépségének és kedvességének rabja. Teljesen normális, hogy egy kapcsolatban, ha kell a sofőrje, a támogatója és néhány dologban a menedzsere vagyok Böbinek" - osztotta meg a Life.hu-val a kutató.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Szoknia kell az álmatlan éjszakákat az újdonsült sztárapukánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-lljunior-rapper-apa-lett-es-altatodalokat-tanul.htmlDögös háziasszony lett a népszerű modellbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130206-bodi-sylvit-debreczeni-zita-fotozta-egy-olasz-haziasszony-szerepeben.htmlXXXXFolyamatosan változik a Szombat Esti Láz táncosnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130207-balint-antonia.htmlAmerikában került kórházba a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130205-mujahid-zoli-enekes-egy-virussal-amerikaban-kerult-korhazba-ahol-nem.htmlMegdöbbent partnere hangjától Bangó Margithttp://www.life.hu/legykepben/20130206-bango-margit-a-nagy-duett-vilaghiru-enekesnoje-megdobbent-partnere-lakatos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.