Papp Gergő A Nagy Duett dal kedvenc előadó éneklés Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Papp Gergő meggyőzte profi partnerét, Szulák Andreát, hogy mindenkinek jobb lesz, ha kedvenc előadójának egyik dalát éneklik el közösen A Nagy Duettben - tudta meg a Life.hu.

Az Aktív és a Napló riportere nem előadóművész, először csöppent a zenés színpadok világába. A kezdeti óvatoskodások profi partnere mellett lassanként feloldódtak, és végül Gergő meggyőzte Andreát.

SuperTv2
SuperTv2

A Nagy Duett próbájáról készült galériáért kattints a képre!

"A próbák lassan feloldották a kezdeti óvatoskodásokat. Az első alkalom után átlendültünk azon, hogy nem ismerjük egymást. Vannak vágyaim, hogy mit énekelnék szívesen. Próbáltam elérni, hogy arra a 10-15 dalra, amit el tudok énekelni, Andi rábólintson, de végül csak a kedvenc előadóm személyére mondott igent, a dalra nem. Az első dal mindkettőnknek újdonság, annyit elárulok, hogy egy pörgős nótáról van szó" - osztotta meg velünk Papp Gergő, aki pénteken egy nagy csokor virággal várta születésnapos partnerét a próbán.

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!
Szulák Andrea a napokban töltötte be 49. életévét. Nézz meg egy galériát róla az Akkor és most oldalon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.