konkurencia díj reggeli műsor rádiózás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellenfele visszatéréséért drukkol Sebestyén Balázs, aki a Life.hu-nak elmondta, örülne annak, ha a Bumeráng Show ismét hallgatható lenne.

"Most nincs konkurenciánk és ez lehet, hogy rövidtávon jó nekünk, de hosszú távon biztosan nem! Mindig jó az, hogy az ember tudja valakihez mérni a teljesítményét. Épp ezért örülnék, ha Bochkor Gábor és a Bumeráng Show újra visszatérne az éterbe. Köztünk jófajta, baráti küzdelem zajlott, ami folyamatosan motivált minket. Bochkor nagyon jó rádiós" - árulta el Balázs, aki a műsor producere is, és bár megtehetné, mégsem kínál műsorvezetői széket kollégájának.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Mindketten erős személyiségek vagyunk, vezető típusú emberek. Nem hiszem, hogy jól megférnénk egymás mellett, valószínű egy hét után kicsinálnánk egymást! Ezért szóba sem kerül, hogy vele bővítsük ki a Morning Show csapatát" - tette hozzá Balázs, aki nem tudta elkerülni a kolléganője, Kőváry Anett kirúgásával kapcsolatos kérdéseket sem.

"Mivel a Class FM Morning Show producere vagyok, ezért gondolhatták esetleg többen azt, hogy közöm van Anett távozásához, pedig erről szó sincs. Anett része volt a műsoruknak, tudatos döntés volt, hogy beemeltük a megszólalásokba, azonban van egy dolog, amit fontos tudni! A hírolvasók sorsát érintő ügyekbe nincs beleszólásom, ez a rádióra tartozik! Ha rajtam múlik, Anett még sokáig dolgozik velünk, de a rádió strukturális átszervezéséről hozott döntését el kellett fogadnom! Csak előző este szereztem én is tudomást arról, hogy Anettől el kell búcsúznunk" - mondta el Balázs azon a díjátadó gálán, ahol a műsor a megkapta az idei "Legleglegnek" járó csillagot.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.